Jungtinės Karalystės premjerui B. Johnsonui patvirtintas koronavirusas

Jungtinės Karalystė premjeras Borisas Johnsonas (Borisas Džonsonas) penktadienį pranešė, kad jam nustatyta naujojo koronaviruso infekcija COVID-19, todėl jis izoliuojasi.

„Per pastarąsias 24 valandas man pasireiškė lengvi simptomai, ir koronaviruso testas buvo teigiamas“, – per „Twitter“ parašė Britanijos vyriausybės vadovas.

„Dabar saviizoliuojuosi, bet toliau vadovausiu vyriausybės atsakui vaizdo ryšiu, mums kovojant su virusu“, – pridūrė jis.

„Neabejokite, kad modernių technologijų magijos dėka ir toliau galėsiu bendrauti su visa savo aukščiausio lygio komanda ir vadovauti nacionalinei kovai su koronavirusu“, – sakė jis vaizdo pranešime tviteryje.

Dauningo gatvės atstovas spaudai teigė, kad B. Johnsonui, kurio partnerė Carrie Symonds (Keri Saimonds) yra nėščia, ketvirtadienį pasireiškė lengvi koronaviruso simptomai. Anglijos vyriausiojo gydytojo nurodymu premjeras buvo ištirtas dėl COVID-19.

Tyrimą premjero rezidencijoje B. Johnsonui atliko Nacionalinės sveikatos apsaugos tarnybos (NHS) darbuotojai.

Savo vaizdo pranešime B. Johnsonas padėkojo NHS darbuotojams už pastangas kovojant su viruso plitimu.

Iš viso JK patvirtinti 11 658 koronaviruso atvejai ir 578 mirties atvejai.

Anksčiau šią savaitę paaiškėjo, kad princo Charleso (Čarlzo), karalienės Elizabeth II (Elzbietos II) vyresniojo sūnaus ir sosto įpėdinio, testas dėl koronaviruso taip pat buvo teigiamas.

Vyriausybė šią savaitę patvirtino, kad jei B. Johnsonas taptų neveiksnus, ministro pirmininko pareigas laikinai eitų užsienio reikalų sekretorius Dominicas Raabas (Dominikas Rabas).

COVID-19 nustatytas britų sveikatos sekretoriui

Jungtinės Karalystės sveikatos sekretorius Mattas Hancockas (Metas Henkokas) penktadienį pranešė, kad išsityrė dėl naujojo koronaviruso ir kad jo testas buvo teigiamas.

„Pagal medikų rekomendacijas man buvo patarta išsitirti dėl koronaviruso, mano testas buvo teigiamas. Laimei, mano simptomai lengvi, aš dirbu iš namų ir izoliavausi“, – parašė sveikatos sekretorius socialiniame tinkle „Twitter“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ugnius

Ugnius portretas
Taip jem ir reikia daugiau ju ten ismirti turetu.Ar taip ar taip jiem ir be viruso yra ka veigti.Visus izoliavo kas dabar?as net y lt negliu grysti.

Kopūstas.

Kopūstas.  portretas
Taip jam ir reikia, pats Lojo jog nereikia imtis apsaugos priemonių nes Permažai Mirčių Anglijoje, tipo išliks tik stipriausi ir prieš virusą reikia priešintis patiems jog pakietint savo imunitetą, nu Duok Dieve Jam Pastipti taip kaip, kad mirė nekalti žmonės, Stipk tu Prakeiktas Šunie Dżionsone, cha, cha3, cha..

Anonimas

Anonimas portretas
KORONA - anglosaksu cirkai.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių