Dubajuje liepsnojo dar vienas dangoraižis, ugnis greitai užgesinta

  • Teksto dydis:

Dubajaus Prieplaukos rajone sekmadienį užsiliepsnojo dar vienas dangoraižis, kai vos prieš kelias dienas gaisras tame pačiame rajone suniokojo aukščiausią pasaulyje gyvenamąjį pastatą.

Pareigūnai greitai užgesino ugnį, įsiplieskusią dangoraižyje „Tiger Tower“, bet nuo jos niekas nenukentėjo. Vis dėlto nervai buvo įtempti po gaisro penktadienį kitame vos per kvartalą nutolusiame dangoraižyje – ugnis buvo išplitusi 86 aukštų dangoraižio „The Torch“ („Deglas“) vidurinėje ir viršutinėje dalyje.

Gaisras „Tiger Tower“ bokšte kilo nuo 53-iojo aukšto balkone paliktų drabužių, sakė Dubajaus civilinės gynybos pareigūnas kapitonas Ameras Abdulwahabas al-Qahtani (Ameras Abdulvahabas Kahtanis).

Pasak jo, spėjama, kad priežastis galėjo būti numesta neužgesinta cigaretė ar aukšta, 43 laipsnius Celsijaus siekianti oro temperatūra. Ugniagesiai greitai užgesino liepsną, sakė A.A.al-Qahtani.

Vyriausybinė agentūra „Dubai Media Office“ tvirtina, kad nukentėjusiųjų nėra.

Ankstų penktadienį ugnis buvo išplitusi 86 aukštų dangoraižio „The Torch“ („Deglas“) vidurinėje ir viršutinėje dalyje. Šis gaisras yra jau antras šiame pastate per pastaruosius dvejus metus. Pasak pareigūnų, pranešimų apie nukentėjusius žmones negauta.

Beveik 337 metrų aukščio pastatas „The Torch“ nuo gaisro buvo nukentėjęs 2015-aisiais. Tąkart ugnis smarkiai apgadino jo prabangius butus; dėl jo buvo evakuoti žmonės iš aplinkinių pastatų Prieplaukos rajone.

Sausį Dubajus sugriežtino priešgaisrinės saugos taisykles, taip reaguota į virtinę gaisrų šio modernaus emyrato aukštuminiuose pastatuose. Per daugelį ankstesnių incidentų ugnis smarkiai išplisdavo dėl degių išorinės apdailos medžiagų.


Šiame straipsnyje: Dubajusdangoraižisgaisras

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ir vėl moss'Add-as?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių