Bahamose per sraigtasparnio avariją žuvo septyni amerikiečiai

  • Teksto dydis:

Bahamose ketvirtadienį sudužus sraigtasparniui, kuriuo į Fort Loderdeilį Floridoje skrido septyni amerikiečiai, žuvo visi jame buvę žmonės, pranešė vietos policija.

Sraigtasparnis dingo netrukus po pakilimo iš vienos salos, o vėliau vietos gyventojai surado katastrofos vietą už 3 kilometrų. Policija nurodė, kad žuvo keturios moterys ir trys vyrai, bet jų vardų nepaskelbė.

Beklyje Vakarų Virdžinijoje leidžiamas laikraštis „The Register-Herald“ citavo šios valstijos gubernatorių Jimą Justice'ą (Džimą Džastisą), sakiusį, kad vienas Bahamose žuvęs žmogus yra Chrisas Cline'as (Krisas Klainas). Laikraštis jį vadina „milijardieriumi, kasybos verslininku ir anglių magnatu“, daug paaukojusiu pietiniam Vakarų Virdžinijos regionui.

„Vakarų Virdžinija neteko superžvaigždės, – laikraščiui sakė J. Justice'as. – Duodančio, gero žmogaus... Kaip gubernatorius pasakysiu, kad netekome didžio Vakarų Virdžinijos gyventojo.“

J. Justice'as pridūrė, kad kol kas negali oficialiai paskelbti kitų žuvusiųjų vardų.

Bahamų policija nenurodė katastrofos priežasties, bet sakė, kad vyksta tyrimas, kuriame dalyvauja civilinės aviacijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
O juk sraigtasparny daugiau vietų buvo...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių