Rusija per karines pratybas Pamaskvėje išbandė oro gynybos raketas

  • Teksto dydis:

Rusijos kariškiai per masiškas karines pratybas Pamaskvėįje dislokavo savo zenitinius raketų kompleksus, kad pasimokytų reaguoti į oro atakas.

Gynybos ministerija nurodė, kad trečiadienį pratybose dalyvavo zenitinės gynybinės raketų sistemos S-300 ir S-400.

Gynybos viceministras Aleksandras Fominas sakė užsienio valstybių kariniams atašė, kad antradienį pradėtas Oro ir kosmoso pajėgų kovinės parengties netikėtas patikrinimas su pratybomis, kuriose dalyvauja 45 tūkst. karių, apie 150 orlaivių ir 200 oro gynybos raketinių sistemų, iš viso 1700 ginkluotės ir karinės technikos vienetų. Patikrinimas baigsis ketvirtadienį.

A.Fominas dar nurodė, kad dalis oro gynybos raketų lėktuvais permesta į Ašuluko karinį poligoną šalies pietuose – Astrachanės srityje.

Gynybos ministerija dar pranešė, kad zenitinio raketinio pulko, apginkluoto sistemomis S-300 ir S-400 kariai, Pamaskvio pietuose aptiko ir sunaikino žemai skrendančius neatpažintus objektus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

koks kieno reikalas....

koks kieno reikalas.... portretas
Jeigu reikia tai ir bando........ labai gerai..........

jonukas šeštokas

jonukas šeštokas portretas
Ponai Kauno dienos žurnalistai. Išmokite bent skyrybos pagrindus. Veiksnį nuo tarinio atskirti kableliu - didelė klaide net šeštokui...

jonukas šeštokas

jonukas šeštokas portretas
Ponai Kauno dienos žurnalistai. Išmokite bent skyrybos pagrindus. Veiksnį nuo tarinio atskirti kableliu - didelė klaida net šeštokui...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių