Princas Harry paskelbė apie medžių apsaugos kampaniją

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos princas Harry pirmadienį pradėjo projektą, pavadintą „Pažiūrėk viršun“, kuriuo siekia užtikrinti planetos medžių apsaugą.

Princas Harry paragino žmones savo nuotraukas kelti į „National Geographic“ instagramo paskyrą, pats apsiėmęs svečio redaktoriaus teisėmis ją kuruoti.

Pietų Afrikoje šiuo metu viešintis Harry siekia „paskatinti žmones iš viso pasaulio pasižiūrėti aukštyn ir dalytis medžių grožiu“, – teigė Bekingemo rūmų atstovai. Princas sakė norintis „informuoti žmones apie Žemės ekosistemai gyvybiškai svarbių medžių funkciją“ ir „dalytis savo aistra miškams, kurie yra paprasčiausias ir geriausias ekologinių problemų, su kuriomis susiduriame, sprendimas“.

Imtis šios kampanijos Harry nusprendė po to, kai padėjo vykdyti karalienės Elžbietos II parkų ir miškų apsaugos 53 šalyse programą. Pirmadienio „Daily Telegraph“ išspausdintame komentare Haris teigė, jog aplinkos saugojimas yra kertinė užduotis, nulemsianti mūsų išlikimą.

„Kai kuriems tai gali skambėti tarsi hipiškos šnekos, tačiau neturime tokios prabangos – negalime likti prie „mes ir jie“ mentaliteto, – sakė Harry. – Žmonės, gyvūnai ir jų arealai iš esmės turi gyvuoti drauge, priešingu atveju per ateinančius 10 metų problemos visame pasaulyje taps visiškai nevaldomos.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Brolyti

Brolyti portretas
Brolyti atvaryk i lietuva iskeles galva pamatysi tik dangu medziu nerasi rik krumus
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių