Pranešama, kad koronavirusu sergančio V. Žirinovskio būklė yra kritinė

  • Teksto dydis:

Rusijos ultranacionalistinės Liberalų demokratų partijos (LDPR) lyderis Vladimiras Žirinovskis paguldytas į Centrinę klinikinę ligoninę (CKL) Maskvoje dėl koronaviruso, jo plaučiai stipriai pažeisti, naujienų agentūrai „Interfax“ trečiadienį pranešė gerai informuotas šaltinis. Aiškėja, kad politikas yra kritinės būklės.

Teigiama, kad V. Žirinovskis prijungtas prie dirbtinės plaučių ventiliacijos aparato, o jo būklę sunkina gretutinės ligos.

„Vladimiras Volfovičius dabar yra CKL dėl koronaviruso“, – anksčiau trečiadienį sakė kitas šaltinis, pavadindamas V. Žirinovskį vardu ir tėvavardžiu.

Paprašytas pakomentuoti socialiniame tinkle „Telegram“ pasirodžiusius pranešimus, kad V. Žirinovskiui liga pažeidė 50–75 proc. plaučių, šaltinis atsakė: „Taip, plaučių pažeidimai rimti.“

Daugiau – LNK vaizdo įraše:

Pastaruoju metu V. Žirinovskis, turintis kontroversiško ir į konfliktus linkusio politiko reputaciją, nedalyvaudavo viešuose renginiuose. Jis nesireiškė ir partijos susirašinėjimo kanaluose.

Valstybės Dūmoje vasario mėnesį dėl koronaviruso bangos suplanuota tik viena vadinamoji plenarinė savaitė, prasidėsianti nuo ​​vasario 14 dienos. Dabar dauguma deputatų dar yra savo regionuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zitq

Zitq portretas
Persiskiepino,persirengę,gal mirė,

Hmm

Hmm portretas
o kodel nerasoma kad jis net 7 ar 8 kartus skiepyjosi visomis vakcinomis!!!

Dievo korone

Dievo korone   portretas
Gerai butu,kad tas zydpalaikis nacis zirinovskis volfovicius covidu butu uzkretes kita pasiutusi zydpalaiki solovjova-sapiro,huilo propagandista.Mat vasario 3 d.dar abudu studijoje seilemis taskesi,zodziais skersdami ukrainiecius ir visus vakarus.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių