Nutraukė lažybas dėl princo Harry ir M. Markle kūdikio gimimo datos: vaikas jau gimė?

  • Teksto dydis:

Viena stambi Didžiosios Britanijos lažybų organizatorė penktadienį baigė priiminėti statymus dėl princo Harry (Hario) ir jo sutuoktinės Meghan (Megan) pirmagimio gimimo datos, įsitikinusi, kad jis jau slapta gimė.

Lažybas organizuojanti bendrovė „Paddy Power“ pranešė sustabdžiusi  lažybas dėl Saskekso kunigaikščių atžalos atėjimo į šį pasaulį datos, staiga smarkiai šoktelėjus statymų sumoms.

Karalienės Elizabeth II (Elzbietos II) aštuntasis vaikaitis bus septintasis eilėje į monarchijos karališkąjį sostą. Rūmams vos pranešus apie būsimą princo šeimos pagausėjimą, komentatoriai prognozavo, kad mažylis turėtų gimti balandį.

„Nutraukėme lažybas dėl Harry ir Meghan kūdikio atėjimo datos, smarkiai pakilus statymams..., nes tai rodo, kad kažkas kažką jau žino“, – nurodė „Paddy Power“.

„Visa tai kartu su gandais ir spėlionėmis mus verčia tikėti, kad karališkasis kūdikis jau gimė“, – paaiškino lažybų organizatoriai.

Tačiau kitos lažybų organizavimo bendrovės šiuo pavyzdžiu nepasekė.

„Nemanome, kad jie jau turi kūdikį“, – sakė „William Hill“ atstovas Rupertas Adamsas.

„Prie gimdymo prisidėtų daugybė žmonių, todėl manau, kad sunku būtų taip išsaugoti paslaptį“, – kalbėjo jis.

Bendrovė „William Hill“ siūlė lažintis dėl to, ar vaikelis gims balandį, ar gegužę, todėl statymų priėmimą ji  baigė dar trečiadienį.

Tačiau lažybų bendrovėje „Ladbrokes“ lošėjai dar gali spėti, kada gi užgims mažylis. Tarp populiariausių dienų yra nurodyti penktadienis ir šeštadienis.

Harry ir Meghan nusprendė neskelbti, kaip ruošiasi vaikelio sutiktuvėms, nes sakė norintys jo gimimą atšvęsti privačiai ir tik paskui šią žinią pranešti pasauliui.

Paskutinį kartą viešumoje Harry pasirodė sekmadienį, kai sveikino Londono maratono nugalėtojus. Apie šį jo pasirodymą iš anksto nebuvo paskelbta, bet tvyrant nežinomybei, kada į pasaulį ateis Harry pirmagimis.

Trečiadienį ir ketvirtadienį princas planuoja vykti vizito į Nyderlandus, kur bus paleista laiko skaičiuoklė, skaičiuojanti  laiką iki 2020 metų veteranų žaidynių „Invictus“ Hagoje.

Pirmosios „Invictus“ žaidynės, organizuotos parolimpiados pagrindu, buvo surengtos 2014 metų rugsėjį Londone. Jas atidarė tuomet Britanijos kariuomenėje Afganistane tarnavęs princas Harry.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Onute k

Onute k portretas
Kodel komentarus raso tik zemo intelekto zmones?net geda darosi skaitant

skotui

skotui portretas
pagimde angla.

6666

6666 portretas
Turės mergaitę
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių