Milijonai žmonių stebėjo A. Bocelli pasirodymą tuščioje Milano katedroje

Italų tenoras Andrea Bocelli (Andrėja Bočelis) surengė solinį Velykų koncertą tuščioje Milano katedroje, kurio transliaciją internetu visame pasaulyje stebėjo milijonai karantino sąlygomis gyvenančių žmonių.

Koncertas „Muzika vilčiai“, kuris buvo transliuojamas per „YouTube“, jau peržiūrėtas daugiau kaip 22 mln. kartų.

Pritariant vargonams, A. Bocelli didingoje gotikinėje katedroje atliko keturias dainas. Koncertas baigėsi „Amazing Grace“ atlikimu nuo katedros laiptų, rodant tuščių Paryžiaus, Londono ir Niujorko gatvių vaizdus.

„Dieną, kai švenčiame tikėjimą triumfuojančiu gyvenimu, didžiuojuosi ir esu laimingas galėdamas atsakyti „Taip“ į Milano miesto ir katedros kvietimą“, – sakoma prieš trumpą koncertą paskelbtoje aklo atlikėjo žinutėje.

„Internetu transliuojamos muzikos dėka, sutelkdami milijonus sunertų rankų visame pasaulyje, apkabinsime pulsuojančią sužeistos Žemės širdį“, – sakė dainininkas.

Lombardijos regionas, kurio sostinė yra Milanas, labiausiai nukentėjo per Italijos koronaviruso krizę: čia nuo COVID-19 mirė daugiau nei 9 tūkst. žmonių.

„Andrea Bocelli yra tikra Dievo dovana. Buvo nuostabu, kaip tik tai, ko man šiuo metu reikėjo... Ačiū, pone Bocelli, kad pasidalijote su mumis savo balso ir muzikos dovana“, – rašė „YouTube“ žiūrovė Peggy Young (Pegi Jang).

Bažnyčios Italijoje lieka uždarytos ir net popiežiaus Pranciškaus Velykų sekmadienio maldos buvo transliuojamos internetu.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zmogus

Zmogus portretas
Atsakymas FONOGRAMAI.Deja(ar gaila),bet yra ir silpnai mąstancių zmonių.Priesingu atveju,tokios mintys į virsutine kuno dalį neateitų. O jei,neduok Dieve,ateitų,tai vietoj tokio idiotisko paviesinimo,reiketų bent persizengnoti.Juk pasaulyje aklas yra ne vien Bočelis.O kur kitokia zmonių negalia,ar tie zmones irgi vargsai.Manau,kad tokie(ir as) zymiai labiau vertina gyvenima,nors jis ir sunkesnis.Ir gaila,kad tenka skaityti tokias mintis ar susidurti gyvenime net seimoje.Ir,zinoma, dziaugsmas zinant,kad gerųjų vienprasmiskai daugeja.

Tobulas balsas

Tobulas balsas portretas
Dieve, duok sveikatos tam talentingam Žmogui... Neišpasakytas malonumas klausytis taip lengvai sklindančio jo muzikalaus balso.

Fonograma

Fonograma portretas
Jam tas pats Visvien nieką nemato vargsas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių