Kūdikį maitinančio parlamento pirmininko nuotraukos išplito internete

Naujosios Zelandijos parlamento pirmininkas, ko gera, yra labiau pratęs raminti parlamentarus nei kūdikius, matyti iš šią savaitę internete išplatinto vaizdo įrašo ir nuotraukų.

Trevoras Mallardas (Trevoras Malardas), šalies Atstovų Rūmų pirmininkas, trečiadienį buvo nufilmuotas iš buteliuko maitinantis ir supantis kolegos vieno mėnesio sūnų.

„Šiandien (pirmininko) kėdėje su manimi vienas labai svarbus asmuo“, – vėliau parašė T. Mallardas, pasidalinęs vaizdeliu socialiniame tinkle „Twitter“.

Šios akimirkos nuotraukos ir įrašai greitai išplito internete. Dauguma negailėjo pagyrų aukšto rango politikui.

Tutanekai Smith-Coffey (Tatanikajus Smitas Kofis) yra leiboristų parlamentaro Timati Coffey (Tomičio Kofio) atžala. Tą dieną iš tėvystės atostogų į parlamentą sugrįžęs laimingasis tėvas tviteryje parašė: „AŠ TIESIOG JĮ MYLIU“.

Tutanekai biologinis tėvas yra Timas Smithas (Timo Smito), T. Coffey partneris. Homoseksuali pora kūdikio susilaukė su surogatinės motinos pagalba.

Kiti parlamentarai taip pat džiaugėsi kūdikio apsilankymu parlamento rūmuose.

„Kas turi tai pamatyti? Kiekvienas iš mūsų, štai kas“, – per tviterį parašė Žaliųjų partijos atstovė Golriz Ghahraman (Golris Hahraman) .

„Šaunu matyti kūdikį Rūmuose, o koks jis gražus“, – sakoma kito Žaliųjų partijos parlamentaro, Garetho Hughesas (Gareto Hjuzo) žinutėje.

Liepos mėnesį T. Coffey su džiaugsmu pranešė apie savo sūnelio gimimą.

„Mama jaučiasi puikiai. Tėtį užtvindęs gyvenimo stebuklo džiaugsmas“, – parašė jis.

Naujoje Zelandijoje tėvams leidžiama išeiti 22 savaičių tėvystės atostogų, tačiau ministrei pirmininkei Jacindai Ardern (Džasindai Adern) neseniai įvedus įstatymo pakeitimus, nuo kitų metų jos bus pratęstos iki 26 savaičių.

Naujosios Zelandijos vyriausybės vadovė pati buvo atsidūrusi žiniasklaidos dėmesio centre 2018 metais , kai atsinešė neseniai gimusią savo dukrelę Neve Te Aroha (Niv Te Aroa) į Jungtinių Tautų posėdžių salę Niujorke.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pasaulyniekonaujo

pasaulyniekonaujo portretas
irgi anukus pratin parliamentiniam darbui, kaip i pas mum

Anonimas

Anonimas portretas
pasibiauretinas ishdribes ishsigimelis Ar ir su kudikiais "linguos"" ta pati ?? geju puvenos

Jurgis

Jurgis portretas
E...n... su savo issigimeliais
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių