Koronavirusu užsikrėtęs E. Macronas jaučia ligos simptomus – nuovargį, kosulį

  • Teksto dydis:

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas (Emaniuelis Makronas), kuriam buvo nustatytas koronavirusas, yra „stabilios būklės“, o tyrimų rezultatai yra „raminantys“, teigiama šeštadienį paskelbtame prezidentūros pranešime.

Trumpame pranešime, kurį pasirašė gydytojas, teigiama, jog E. Macronas, dirbantis saviizoliacijoje iš savo oficialios rezidencijos prie Paryžiaus, „vis dar jaučia tuos pačius COVID-19 ligos simptomus (nuovargį, kosulį, sąstingį)“.

Visgi liga nesutrukdė prezidentui eiti savo pareigas.

Penktadienį E. Macronas pažadėjo kasdien skelbti naujausią informaciją, o kol kas socialiniuose tinkluose yra paskelbęs trumpą vaizdo įrašą, nufilmuotą jo paties telefonu.

Kalbėdamas apie bendrą situaciją Prancūzijoje, kur penktadienį bendras mirčių skaičius viršijo 60 000, prezidentas perspėjo: „Turime būti budrūs, nes viruso plitimas vėl stiprėja“.

Prancūzijos vyriausybė nerimauja, kad atostogų laikotarpiu COVID-19 užkrato skaičius gali išaugti.

Penktadienį Prancūzija pranešė apie 15 674 naujus COVID-19 užkrato atvejus per parą, palyginti su 18 254 atvejais išvakarėse.

Rodiklis, vertinantis asmenų, kuriems nustatytas teigiamas testų rezultatas, skaičiaus ir visų atliktų tyrimų skaičiaus santykį ketvirtadienį penktadienį smuktelėjo iki 5,9 proc., palyginti su 6,1 proc. ketvirtadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pakoses ir nustos nematau bedos

Pakoses ir nustos nematau bedos portretas
Paprastas gripas ir ne daugiau,toliau gales politikuot.

Kavenskis

Kavenskis portretas
Vau kokia baisi liga silpnumas ir lengvas kosuliukas.visa laime kad tryda nesueme....

To as

To as portretas
Nebekliedėk, absoliučiai daugumai šitas virusas nepavojingas
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių