Kanibalui skirta griežta bausmė

"Misteris Jungtinės Karalystės gėjus 1993" vakar nesulaukė teismo pasigailėjimo. Meilužį nužudęs ir vėliau jo kūno dalis iškepęs bei suvalgęs 36 metų Anthony Morley nuteistas iki gyvos galvos, o anksčiau laiko gali būti paleistas tik po 30 metų.

Lydso mieste virėju dirbęs A.Morley buvo suimtas praėjusį balandį. Jo virtuvėje ant pjaustymo lentos policija rado kelis prieskoniais pabarstytus keptos mėsos gabalus, dar vienas apkramtytas gabalėlis buvo aptiktas šiukšliadėžėje. Teismo ekspertai nustatė, kad tai 33 metų Damiano Oldsfieldo, su kuriuo A.Morley susitikinėjo, kūno dalys.

Pareigūnai nustatė, kad žmogžudystės išvakarėse vyrai susitiko pas virėją namuose ir vakarieniavo.

Prieš skelbdamas nuosprendį teisėjas pareiškė, kad šis nužudymas yra vienas siaubingiausių: "Jūs ne tik perpjovėte aukai gerklę, subadėte ją peiliu, bet ir supjaustėte, iškepėte bei suvalgėte kai kurias jos dalis".

Paskelbtą griežtą nuosprendį teismo salė palydėjo plojimais ir šūkiais "žudikas". A.Morley kaltę neigė. Iš pradžių tikino nužudęs D.Oldsfieldą todėl, kad šis bandė jį išprievartauti. Vėliau aiškino nieko nepamenantis.


Šiame straipsnyje: kanibalasteismasbausmėA.Morley

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių