Kalbą šventėje sakęs J. Bidenas pargriuvo ant scenos

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) ketvirtadienį Kolorade dalyvaudamas Oro pajėgų akademijos diplomų teikimo šventėje suklupo ant scenos, tačiau, panašu, nesusižeidė.

Baigęs sakyti kalbą karo akademijos absolventams 80 metų demokratas ruošėsi grįžti į savo vietą, bet, kaip atrodo, už kažko užkliuvo ir pargriuvo. Karinių oro pajėgų personalas padėjo jam atsikelti ir po akimirkos prezidentas jau sėdėjo savo vietoje.

Keldamasis J. Bidenas parodė į daiktą, už kurio, matyt, užkliuvo. Tas daiktas buvo panašus į nedidelį juodą smėlio maišą.

Baltųjų rūmų komunikacijos direktorius Benas LaBoltas netrukus po incidento tviteryje parašė, jog prezidentui viskas gerai.

„Ant scenos buvo smėlio maišas“, – sakė jis.

J. Bidenas yra vyriausias JAV prezidento pareigas kada nors ėjęs asmuo, o 2024-ųjų rinkimuose ketina siekti antrosios kadencijos. Remiantis oficialia gydytojo šiais metais paskelbta ataskaita, jis yra fiziškai sveikas, be to, reguliariai mankštinasi.

2020-ųjų lapkritį, netrukus po to, kai laimėjo rinkimus prieš tuometinį prezidentą Donaldą Trumpą (Donaldą Trampą), J. Bidenas žaisdamas su šunimi susilaužė koją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

matomai apsauginiai pamirso batu paduose

matomai apsauginiai pamirso  batu paduose portretas
visus varztus atsukt po kalbos , [ siaip tai jy prie tribunos atsistojusy -varztais batus prisuka prie grindu, kad nenupultu..]

Palaikau tą ,,žymiai''.

Palaikau tą ,,žymiai''. portretas
Nėr ko juoktis.Regis centimetro aukščių skirtumas,o koja iškart užkliūva.Na ,o jei jau apie kritimą,tai drebiesi ir prilimpi prie motinos žemės.Strykt ant kojų , kaip anksčiau, jau nėra.Gerai,tpfu tpfu,kad kaulai dar bambuko kietumo.Antai užvakar kad pliekiausi savo bordakėlyje ant pabertų visokių movų,nipelių ir kitokių vertybių,kad net žagtelėjau.Patam atsigavęs padėkojau Dievuliui,kad ant bronzinių detalių,a ne ant gelažinių.Bronza juk minkštesnė už Fe'rum.Diedukui y 80 metelių, a kits jau stačias i nebenusiperstų-prigult raiktų.Baidens va Vilnioj kalbas un kokias skaitė be akiliorių.Duok Dieve ,mum jo sveikatą...P.S.Man 74 bus,veigu iki ta čėsa nepasodins cypėn i neuždubasys.

Nieko tokio

Nieko tokio portretas
Pamate kokia maloletka,susijaudino,nuleido,nuvarvejo,paslydo,ne pirmiena.
VISI KOMENTARAI 46

Galerijos

Daugiau straipsnių