JAV pirmosios poros šunys sugrįžo į Baltuosius rūmus

JAV prezidento Joe Bideno (Džo Baideno) šunys Čampas ir Meidžoras sugrįžo į Vašingtoną ir vėl laksto po Baltuosius rūmus.

Kovo pradžioje JAV pirmosios poros augintiniai buvo išsiųsti į šeimos namus Delavere, kai Meidžoras, jaunesnis vokiečių aviganis, įkando Slaptosios tarnybos agentui.

Baltųjų rūmų atstovė spaudai Jen Psaki (Džen Psaki) trečiadienį sakė, kad praėjusį savaitgalį šunys susitiko su Bidenais (Baidenais) Kemp Deivide – JAV prezidento užmiesčio rezidencijoje Merilando valstijoje, o sekmadienį sugrįžo į Vašingtoną.

Kol augintiniai buvo Delavere, trejų metų Meidžorui teko lankyti dresūros pamokas. Po minėto incidento J. Psaki sakė, kad Meidžoras, kuris dar nebuvo iki galo „aklimatizavęsis“ prie naujų gyvenimo sąlygų Baltuosiuose rūmuose, „reagavo išvydęs nepažįstamą asmenį ir nesunkiai jį sužeidė“.

Vienas iš vokiečių aviganių antradienį vakare Baltųjų rūmų balkone stebėjo, kaip Pietinėje pievelėje nusileido prezidentinis sraigtasparnis „Marine One“, atskraidinęs J. Bideną iš Kolambuso Ohajo valstijoje, kur jis sakė kalbą.

„Šunys bus tai čia, tai ten. Nebus neįprasta, kad jie kartais keliaus į Delaverą, kaip dažnai daro prezidentas ir pirmoji ponia“, – sakė J. Psaki.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
dabar los kartu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių