JAV perspėjo su „Nord Stream 2“ statyba susijusias įmones „nedelsiant nutraukti darbus“

JAV valstybės sekretorius Antony Blinkenas (Entonis Blinkenas) ketvirtadienį paragino „bet kokius subjektus, susijusius“ su kontroversiško Rusijos dujų eksporto į Vokietiją vamzdyno „Nord Stream 2“ tiesimu, „nedelsiant“ nutraukti dalyvavimą šiame projekte, nes priešingu atveju Amerika jiems taikys sankcijas.

Valstybės sekretoriaus pranešime sakoma, kad prezidento Joe Bideno (Džo Baideno) administracija „įsipareigojusi vykdyti“ 2019 metais priimtą ir 2020 metais JAV Kongreso išplėstą įstatymą, numatantį sankcijas dėl „Nord Stream 2“.

JAV Valstybės departamentas praėjusį mėnesį įtraukė į „Nord Stream 2“ galimų sankcijų sąrašą Rusijos laivą „Fortuna“ jo savininkę – Rusijos bendrovę KVT-RUS, kuriai sankcijos buvo paskelbtos ankstesnio prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) administracijos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

deinis

deinis portretas
Pasenau ir nesuprantu kaip tas JAV gali nurodinėti Vokietijai ir Rusijai ką statyti ar tiesti ,vokiečių tautos paklausė reikia jiems tų dujų ar ne ,total košmar.

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek besistengtų jankių teroristai ar lotų Lietuvos liandzbybos, dujotiekis tiesiamas ir neužilgo bus baigtas. O tada belieka sudaryti karinę sąjungą tarp Rusijos ir Vokietijos ir .....

O KAS KLAUSYS TŲ PASAULIO TERORISTŲ ?

O KAS KLAUSYS TŲ PASAULIO TERORISTŲ ? portretas
Dujotiekis anksčiau ar vėliau BUS PASTATYTAS. O JAV teroristai galės Rusijai ir Europai pabučiuoti į ta, tikrą vietą. JAV Rusiją ir Europą sumaišė su kokiu Libanu ar Ukraina ir Lietuva. Joms ji gali nurodinėti...O čia - jau per daug apžiojo - pasprings.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių