JAV generalinis prokuroras: kalėjime, kur mirė J. Epsteinas, buvo rimtų pažeidimų

  • Teksto dydis:

Jungtinių Valstijų generalinis prokuroras Williamas Barras (Viljamas Baras) pirmadienį pareiškė, kad Niujorko kalėjime, kur, įtariama, nusižudęs mirė nepilnamečių lytiniu išnaudojimu apkaltintas JAV milijardierius finansininkas Jeffrey Epsteinas (Džefris Epsteinas), buvo „rimtų pažeidimų“.

„Aš ir visas departamentas pasibaisėjome ir, tiesą sakant, supykome sužinoję, kad Metropoliteno pataisos centras nesugebėjo tinkamai apsaugoti šio kalėjimo“, – žurnalistams sakė W. Barras.

Pasak laikraščio „The New York Times“ ir kitų žiniasklaidos priemonių, jau anksčiau už lytinius nusikaltimus teistas žymus finansininkas, tarp kurio draugų – daug žymių politikų ir garsenybių, nusižudė Metropoliteno pataisos centre Manhatane.

Pranešama, kad jo lavonas buvo rastas šeštadienio rytą ir nugabentas į vieną Niujorko ligoninių. Miesto medicinos ekspertizės įstaiga patvirtino J. Epsteino mirtį, tačiau nesakė, dėl ko ir kada jis mirė.

Rizikos draudimo fondų valdytojui buvo pateikti kaltinimai dėl vieno prekybos nepilnamečiais lytinio išnaudojimo tikslais epizodo ir vieno sąmokslo vykdyti prekybą nepilnamečiais epizodo. Niujorko teismas atmetė jo prašymą paleisti už užstatą. 

Pagal šiuos kaltinimus finansininkui galėjo būti skirta iki 45 metų laisvės atėmimo bausmė. Jis savo kaltę neigė.


Šiame straipsnyje: JAV generalinis prokurorasWilliamas BarrasJeffrey Epsteinaspagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ir kam čia jankiams mūsų psich.grifų 'paslaugos'?.. - visai jie jau protą prarado visur lįsdami.

Anonimas

Anonimas portretas
Meluoja svolocius. Buvo Klintoniniu gaujos NUZUDYTAS - pakartas

Muchamedas

Muchamedas portretas
Barr, Epstein... :))) Visur jie...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių