J. Bidenas: „paskutinis dalykas“, kurio V. Putinas nori, yra naujas šaltasis karas

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) per savo spaudos konferenciją po susitikimo su Rusijos lyderiu Vladimiru Putinu trečiadienį sakė esąs įsitikinęs, kad jo rusų kolega nenori naujo šaltojo karo.

„Manau, kad paskutinis dalykas, kurio jis dabar nori, yra šaltasis karas“, – sakė J. Bidenas, pridūręs, kad per derybas jis pabrėžė, jog „negalima pulti tam tikrų ypatingos svarbos infrastruktūros objektų“ – nei taikantis į juos „kibernetinėmis atakomis, nei kitais būdais“.

JAV lyderis sakė, kad perdavė rusų kolegai sąrašą 16 svarbių sektorių, į kuriuos negalima taikytis kibernetinėmis atakomis.

Jis pabrėžė, kad „atsakingos šalys privalo patraukti atsakomybėn kibernetinius banditus ir nusikaltėlius“.

Pasak J. Bideno, buvo sutarta, kad Rusijos ir Amerikos ekspertai susitiks, kad suprastų, ką šis klausimas reiškia, „kas yra neteisėta ir kas pavojinga abiem šalims“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

natalija

natalija portretas
ALE DAR GIVIBINGAS SENIS ATSIMENA KAD TOKIA ŠALIS RUSIJA YRA TURBUT DIEDUKAS JAU SUSITAIKĖ SU TA MINTIM KAD NENUGALIMA RUSIJA KAIP IR DIDINGAS PROTINGAS PUTINAS TAI IR UŽSNUSTA DAŽNAI RAMUS DIEDULĖ

onute

onute portretas
Bidone pasnaudi prabundi papezi nesamone ir vėl snusteli sausainiuku padalini savo TARNAM CHALUJAM IR VĖL MIEGI o AMERIKĖ GRIUVA

Janina

Janina portretas
Tas nususes senis geriau papasakok kaip su Bušu irake žmones žudei išgama
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių