Danijos premjerei teko trečią kartą nukelti suplanuotą vestuvių datą

  • Teksto dydis:

Danijos ministrė pirmininkė Mette Frederiksen (Metė Frederiksen) manė, kad pagaliau išrinko datą savo vestuvėms, tačiau dabar turės ją nukelti jau trečią kartą – šį kartą dėl ES viršūnių susitikimo.

COVID-19 pandemija pakeitė daugelio žmonių vestuvių planų ir, regis, net pasauliniai lyderiai nėra išimtis.

„Labai nekantrauju, kada galėsiu ištekėti už to fantastiško vyro“, – „Facebook“ įraše parašė M. Frederiksen, įdėjusi nuotrauką, kurioje pavaizduota ministrė pirmininkė su savo sužadėtiniu Bo.

„Visgi akivaizdu, kad tai nebus taip lengva, o dabar Briuselyje šaukiamas Tarybos posėdis, kuris šaukiamas būtent tą liepos šeštadienį, kai mes planavome tuoktis“, – parašė M. Frederiksen.

„Visgi aš turiu atlikti savo pareigas ir rūpintis Danijos interesais. Taigi mes turime dar kartą pakeisti planus“, – pridūrė ji.

„Netrukus galėsime susituokti. Nekantrauju, kada ištarsiu „taip“ Bo (kuris, laimei, yra labai kantrus)“, – atviravo ministrė pirmininkė.

Neeilinį Europos Vadovų Tarybos susitikimą, kuris vyks Briuselyje liepos 17–18 dienomis ir kuriame dalyvaus 27 valstybių narių vadovai, buvo nuspręsta sušaukti praėjusią savaitę vykusio virtualaus susitikimo metu.

Tai bus pirmasis viršūnių susitikimas, kuriame fiziškai dalyvaus valstybių vadovai, nuo tada, kai prieš keletą mėnesių prasidėjo koronaviruso pandemija.

Susitikimo metu vadovai aptars atkūrimo planą reaguojant į COVID-19 krizę bei naują ES biudžetą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Jau trečias kandidatas atsisako?..

Anonimas

Anonimas portretas
Per daug pasikelusi...

TAI KIEK SUPRATAU, TULPES IMA I ZMONAS? ALE KAK?

TAI KIEK SUPRATAU, TULPES IMA I ZMONAS? ALE KAK? portretas
.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių