D. Trumpas atvyko į Milvokį, kur vyks respublikonų nacionalinis suvažiavimas

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) sekmadienį nusileido Milvokyje, kur vyks respublikonų nacionalinis suvažiavimas.

Į Viskonsino valstiją jis atvyko praėjus šiek tiek daugiau nei parai po to, kai buvo sužeistas per nepavykusį pasikėsinimą nužudyti.

„Nusileidome Milvokyje su @realdonaldtrump“, – socialiniame tinkle „X“ paskelbė eksprezidento sūnus Ericas Trumpas (Erikas Trampas), pasidalinęs vaizdo įrašu iš orlaivio pilotų kabinos.

Oro uoste buvo matomi iš D. Trumpo lėktuvo lipantys žmonės.

D. Trumpas tvirtino, kad laikysis suvažiavimo tvarkaraščio, nepaisant šeštadienio šūvių per mitingą Pensilvanijoje. Vienas žiūrovas žuvo, du buvo sužeisti, o pačiam D. Trumpui ausį sužeidė, anot jo, švilpianti kulka.

„Negaliu leisti, kad „šaulys“ ar potencialus žudikas priverstų pakeisti tvarkaraštį ar dar ką nors“, – anksčiau sekmadienį savo socialiniame tinkle „Truth Social“ sakė tikėtinas respublikonų kandidatas į prezidentus.

„Todėl, kaip planuota, ŠIANDIEN 15.30 val.(vietos, 23.30 val. Lietuvos laiku) išvyksiu į Milvokį“, – rašė jis ir pridūrė, kad nusprendė neatidėti kelionės į Viskonsiną.

Tikimasi, kad liepos 15–18 dienomis vyksiančiame suvažiavime respublikonai patvirtins D. Trumpą savo kandidatu susikauti su demokratu Joe Bidenu (Džo Baidenu) lapkritį vyksiančiuose prezidento rinkimuose.

D. Trumpas taip pat jau suvažiavimo atidarymo dieną turėtų paskelbti savo kandidatą į viceprezidentus, o ketvirtadienį – oficialiai priimti nominaciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vatnykas

Vatnykas portretas
Bus prezidentu mūsų karo vanagų nelaimei. Teks pabrukti uodegeles....baigsis bizniai Ukrainoje ..

Kaunietė Violeta

Kaunietė Violeta portretas
Duok, Dieve, Trampui sveikatos.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių