Brazilijos prezidento žmonai ir dar vienam ministrui patvirtintas koronavirusas

  • Teksto dydis:

Brazilijos pirmajai poniai ir jau penktam vyriausybės nariui testais buvo patvirtinta koronavirusinė infekcija COVID-19, ketvirtadienį pranešė pareigūnai.

Mokslo ir technologijų ministras Marcosas Pontesas (Markosas Pontesas) tviteryje parašė, kad jo testas koronavirusinei infekcijai COVID-19 nustatyti buvo teigiamas. Jis išsityrė, kai jam pasireiškė gripą primenantys simptomai, skaudėjo galvą. 57 metų ministras izoliavosi.

Prezidentūros spaudos tarnyba kiek vėliau pranešė, kad prezidento žmonos 38-erių Michelle Bolsonaro (Mišel Bolsonaru) COVID-19 testas taip pat buvo teigiamas.

Pranešime sakoma, kad ji jaučiasi gerai, bet laikysis nustatytų taisyklių.

Prezidentas Jairas Bolsonaro (Žairas Bolsonaru) liepos 7-ąją pranešė, kad jam buvo diagnozuota COVID-19. Po to jis ilgiau kaip dviem savaitėms izoliavosi prezidentūroje Brazilijos sostinėje. Šeštadienį prezidentas paskelbė, kad naujo COVID-19 testo rezultatas buvo neigiamas.

Trečiadienį J. Bolsonaro dalyvavo pirmame savo viešame renginyje po ligos. Renginyje, skirtame pagerbti darbininkes iš kaimo, taip pat dalyvavo pirmoji ponia M. Bolsonaro, žemės ūkio ministrė Tereza Cristina (Tereza Kristina) ir moterų, šeimos ir žmogaus teisių ministrė Damares Alves.

Praėjusią savaitę apie tai, kad jiems testais buvo patvirtinta COVID-19, pranešė pilietybės reikalų ministras Onyxas Lorenzoni (Oniksas Lorenzonis) ir švietimo ministras Miltonas Ribeiro (Miltonas Ribeiru). Kovą koronavirusu buvo užsikrėtę dar du vyriausybės nariai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...,

..., portretas
Taip virusas baudzia koronaidiotus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių