Belgijoje pabėgėlis iš Ukrainos loterijoje laimėjo 500 000 eurų

  • Teksto dydis:

Iš karo draskomos Ukrainos į Belgiją pabėgęs jaunuolis, įsigijęs nutrinamą loterijos bilietą, laimėjo 500 000 eurų, pirmadienį pranešė Belgijos nacionalinė loterija.

Vykstant karui Ukrainoje, vyro „jausmai buvo labai dviprasmiški“, sakė Nacionalinės loterijos atstovė spaudai Joke Vermoere (Jokė Vermerė).

„Jo mintys aiškiai buvo Ukrainoje, todėl šiuo metu jam sunku džiaugtis viskuo, kai jo šalyje vyksta karas“, – teigė J. Vermoere pareiškime.

Tačiau, anot jos, jis buvo labai patenkintas savo laimėjimu ir kupinas vilties.

Gegužės 16 dieną vyras degalinėje nusipirko penkis eurus kainuojančią nutrinamą kortelę.

Nacionalinė loterija, kuri neatskleidžia visos informacijos apie savo laimėtojus, sakė, kad vyras patenka į 18–24 metų amžiaus grupę. Jis vienerius metus gyvena Briuselyje.

Kaip ir kiti, kurių laimėjimai viršija 100 000 eurų, vyras buvo pakviestas į Nacionalinės loterijos būstinę Briuselyje, kad jam būtų pervestas laimėjimas.

Loterijoje teigiama, kad vaikinas ketina panaudoti pinigus, kad padėtų savo tautiečiams ukrainiečiams ir atstatymo darbams tėvynėje.

Tačiau pirmiausia laimėtojas planuoja atšvęsti su šeima ir draugais, įskaitant tuos, kurie padėjo jam pradėti naują gyvenimą Briuselyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neuzteks

Neuzteks portretas
Bairaikrarui net.. nepinigai siais laikais pasakytu tapke

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Tegul paaukoja savo Ukrainai, kuriai labai reikalingi milijardai.

Ačiū

Ačiū portretas
Dievuliui,kad žmogui iš Ukrainos padėjo.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių