Atskleidė slaptą tiesą apie M. Simonian: net neįsivaizduojate, kokie ten pinigai

  • Teksto dydis:

Rusijos žurnalistas Igoris Jakovenko kalbėjo apie „meilę pinigams“, kuria pasižymi Margarita Simonian.

Rusijos opozicijos žurnalistas paaiškino, kad net M. Simonian meilė Rusijai ir jos prezidentui nėra nemokama. Igoris Jakovenko sakė, kad už viską, ką ji sako, mokami dideli pinigai. I. Jakovenko interviu galite pažiūrėti „YouTube“.

Rusijos žurnalistas pasidalino įžvalgomis apie žinomą Rusijos propagandistę M. Simonian: „Pirma, jos statusas ir pareigos dabar daug aukštesnės nei Rusijos Federacijos prezidento administracijos darbuotojo, užsiimančio kalbų rašymu. Šių metų biudžeto dar neskaičiau, bet yra šimtai milijonų rublių, kurie tebekeliauja į jos absoliučiai beprasmį biurą „Russia Today“. Beprasmį kodėl? Nes daugumoje šalių jie jau užblokuoti, bet pinigai vis tiek teka. Ji tikrai maudosi piniguose. Tai žmogus, kuris kasdien tiesiog prausiasi pinigų duše.“

Tai žmogus, kuris kasdien tiesiog prausiasi pinigų duše.

Žurnalistai juokauja, kad M. Simonian nemokamai myli tik Tėvynę ir Putiną. Atsakydamas į tai, I. Jakovenko patikslino: „Kaip tai nemokamai? Visa tai yra už pinigus ir už didelius pinigus. Sakau, kad ji disponuoja šimtais milijonų dolerių. Tai meilė už didelius pinigus. Apie tokią meilę už pinigus, manau, visi žino“.


Šiame straipsnyje: Margarita SimonianpropogandistėRusijakaras UkrainojeVladimiras Putinaspinigai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių