Klaipėdoje apsimetėlės iš senolės pavogė laidotuvių pinigus

 

Trečiadienį dvi socialinėmis darbuotojomis apsimetusios moterys pavogė klaipėdietės pensininkės laidotuvėms sunkiai sutaupytus pinigus.

82 metų moteris tądien po pietų pajuto, kad laiptais jai iš paskos lipa dvi nepažįstamos moterys. Jos tikino esančios socialinės darbuotojos, kalbino senolę, klausė, į kurį aukštą ji lipa, kur gyvena.

Nepažįstamosios palydėjo sunkiai vaikštančią pensininkę iki jos buto durų penktajame aukšte, tačiau pas kaimynus, kaip buvo žadėjusios, nesibeldė.

Vos senolė atrakino duris, abi moterys nekviečiamos įėjo į jos butą ir išsiskirstė į skirtingus kambarius. Viena prašė atidaryti balkoną, kita tuo pačiu metu rausėsi miegamajame rūbų spintoje.

Abi moterys kalbino pensininkę, klausinėjo apie jos sutuoktinį, siūlė išrūpinti Vokietijos teikiamą paramą.

Kai nepažįstamosios išėjo, moteriai atėjo į galvą pažiūrėti, ko atėjūnės ieškojo jos spintoje. Tada ir paaiškėjo, kad vagilė rado tarp drabužių rankinę, o joje – sunkiai laidotuvėms sutaupytus 7 tūkst. litų.

Nukentėjusioji tikino, kad abi nusikaltėlės rusiškai kalbėjo be akcento, viena yra apkūnesnė, kita – lieknesnė, abi tamsių plaukų.

Panašiomis aplinkybėmis Klaipėdoje yra nukentėjęs ne vienas garbaus amžiaus asmuo. Pareigūnai mano, kad vagilės gali būti atvykėlės.


Šiame straipsnyje: vagystėapsimetėlis

NAUJAUSI KOMENTARAI

zmogus

zmogus portretas
s u k a kada jus ziurkes apgavykai jau isdviesit visi???

baisu

baisu portretas
Mano senelei siandiena tas pats buvo 2moterys tamsios. 8000 lt irgi laiduotuvem kauptus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių