Paukščių lesinimas atvedė iki teismo suolo

Arizonos valstijoje (JAV), Tuksone gyvenanti moteris atsidūrė teisme už tai, kad... lesino paukščius. Naujienų agentūros AP duomenimis, Arizonos gamtosaugos darbuotojai 63-jų metų Marcia Bauman padavė į teismą už tai, kad ši bėrė savo kieme lesalą paukštukams.

Viskas atrodytų tikrai komiška, bet pasirodo, lesalu susiviliojo pekariai, į kiaules panašūs gyvūnai. Apygardos teismas jai skyrė 10 valandų viešųjų darbų ir įsakė nebemėtyti lesalo ant žemės.

Moteris lesino paukščius savo neaptvertame kieme. Pekariai gyvena Meksikos ir JAV pietvakarių dykumose. Užauga iki pusės metro ūgio ir 30 kg svorio. Gamtosaugininkams nepatiko tai, kad šie gyvūnai pradėjo lankytis miesto priemiestyje ir kelti pavojų gyventojams. Nors pekariai yra žolėdžiai, pareigūnai nerimavo, kad jos gali sukelti pavojų eismui ar išgąsdinti vaikus.


Šiame straipsnyje: paukščiailesinimasteismasbyla

NAUJAUSI KOMENTARAI

Karambolina

Karambolina portretas
Pas mus reikia bausti už balandžių lesinimą. Tai tiesiog baisu, parkuose tiek prisiveisė, kad jau ant galvos lipa. Sako, pensinykai blogao gyviena - manaū, kad dar per gerai, nes balandžių lesalams pinigū pakanka. Žala didžiulė - nešvara, nemalonu vaikščioti po parkus ar alėjas, teršia aplinką ir apskritai - balandžiai nešvariausia ir ligas platinantys paukščiai. Geriau išvalytų tie neturintys ką veikti parkeliuose esančius prūdus ir antytes lesintų

vvv

vvv portretas
Šis pasaulis sutvertas ne tik ŽMOGUI gyventi. Visi mes čia laikini,todėl nustokim nekęsti gyvūnų.Kol kas žmonės labiausiai teršia ir naikina gamtą.

Labiausiai

Labiausiai portretas
aplinką teršia automobiliai ir karambolinos visokios. Uždraust ir tuos, ir tas! O kad amerikontai visai trenkti kai kuriais punktais, tai čia nieko naujo... Nu bet nieko, mes juos greit pralenksim, visus trenktus parėdymus pasiskolinsim ir dar patobulinsim pagal savą tautišką receptą! Gražuuuuuuu bus.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių