Kauno vaikų darbas pretenduoja į rekordą

Daugiau nei du tūkstančiai Kauno vaikų lopšelių - darželių auklėtinių ir vaikiškų prekių parduotuvės „Vaikų miestas" klientų vaikučių palaikė bendrovės „Kotryna" idėją ir savo pieštais angeliukais prisidėjo prie originalios kompozicijos „Angelų vaikai" sukūrimo.

Tris savaites darželinukai iš 27 Kauno miesto vaikų lopšelių-darželių į parduotuvę nešė įvairiausia piešimo technika pieštus ar tapytus angeliukus ir lipdė juos ant daugiau nei dviejų metrų skersmens įspūdingo debesies.

Piešdami angeliukus 4-7 metų mažieji kauniečiai ant jų rašė vardus tų žmonių, kuriems linkėjo angelų pagalbos, meilės ir sėkmės. Dažniausiai angeliukai buvo skiriami mamytei, tėveliui, močiutėms. Nepamiršo vaikučiai ir mylimų tetų, darželio auklėtojų, naminių gyvūnėlių.

Kauno lopšelio-darželio „Žiogelis" auklėtiniai, nupiešę ir nepatingėję visi kartu atnešti aštuoniasdešimt angelų, buvo apdovanoti didžiuliu tortu.

Idėjos autoriai ketina kreiptis į Lietuvos rekordus registruojančią agentūrą „Factum" su prašymu vaikų sukurtą kompoziciją „Angelų vaikai" registruoti kaip kūrinį, kuriam sukurti panaudotas didžiausias skaičius angelų.

„Kotryna“ nuotr.  

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių