Į Kauną atskrieja baikeriai (papildyta)

Šį savaitgalį Kaune jau devintą kartą siautės tarptautinė motociklų ir automobilių mėgėjų fiesta „Bike Show Millennium & Auto Show 2008, Lithuania 2008".

Šiandien 12 val. visi baikeriai ir smalsuoliai rinksis prie Kauno pilies.

11 val. 30 min. S. Dariaus ir S. Girėno oro uoste, Aleksote, vyks Baltijos šalių „Enduro" kroso lenktynių čempionatas.

15 val. prasidės tarptautinės automobilių traukos lenktynės „Baltic Top 16 Shootout Dragrace". 19 val. koncertuos Lietuvos ir Europos popmuzikos ir roko žvaigždės.

Sekmadienį 12 val. Laisvės alėjoje vyks „Auto Show". Čia bus pristatyti naujausių modelių automobiliai ir motociklai. Vyks karietų paradas, žirgų konkūro varžybos. Specialiai pastatytoje scenoje miestiečius ir miesto svečius linksmins muzikos grupės.

„Drąsiai galima teigti, kad tai - didžiausias ir ekstravagantiškiausias vasaros renginys Kaune, į vieną vietą suburiantis daugiausiai bendraminčių", - sako Viltė Liaugodienė, įmonės „Rodiklis" reklaminės atributikos prekybos vadovė.

Šiemet renginyje dalyvauja apie 20 tūkst. dalyvių iš 30 šalių. Pirmajame „Bike Show" suvažiavime dalyvavo 500 baikerių.

Gausiausio Baltijos šalyse motociklų ir automobilių sportininkų bei entuziastų sambūrio dalyviams ir žiūrovams sukurta patraukli specialių suvenyrų kolekcija. Kiekvienas dalyvaujantis „Bike Show" ar tiesiog mėgstantis šį renginį laiko savo garbės reikalu įsigyti metų renginio marškinėlius ir naują galvos apdangalą.

Spėjama, kad šventės renginius aplankys apie pusė milijono žmonių.

Kaip teigia projekto koordinatorius Julius Urbaitis, šventė stengiasi įtikti įvairių skonių ir pomėgių žiūrovams. Nepanoręs atskleisti, kiek kainavo surengti tokį grandiozinį renginį, J.Urbaitis viliasi, kad dalyviai iš užsienio namo parsiveš malonių įspūdžių apie Kauną ir Lietuvą. 

 „Klaipėdos“ nuotr.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių