Pro pareigūnų akis nepraslydo garažuose iš vilkiko pilami degalai

Kauno policija nustatė dar vieną neteisėtos prekybos dyzelinu atvejį. 

Vasario 18-osios vakarą Islandijos pl., garažų masyve, Kauno viešosios policijos pareigūnai pastebėjo vilkiką. Pareigūnams kilo įtarimas, kad iš vilkiko bus leidžiamas dyzelinas, nuojauta jų neapgavo.

Eigulių policijos nuovados pareigūnai, privažiavę arčiau, pastebėjo sustatytas talpyklas, į kurias vairuotojas iš vilkiko degalų bako leido dyzeliną. Degalai buvo skirti vieno iš garažų šeimininkui, kuris aiškino dyzeliną įsigyjantis savo reikmėms.

44-erių metų vilkiko vairuotojui V. K. ir 65-erių garažo savininkui  A. N. pradėtos administracinės bylos teisenos dėl akcizais apmokestinamų prekių laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką. Už šį pažeidimą numatyta bauda iki 50 tūkst. litų su prekių ir gabenimo priemonių konfiskavimu.


Šiame straipsnyje: degalaikuraspolicijadyzelinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

vairuotojas

vairuotojas portretas
pilu ir pilsiu tik kontrabandinius degalus,ir ta daro mano draugai ir gimines,be to vaziuokit zmones i Kaliningrado sriti per Lenkija ir vezk kiek nori tu degalu

Vairuotojui

Vairuotojui portretas
o , kodel i Kaliningrada per Lenkija ? Gal is Kaliningrado i Lenkija ,gali vaziuoti 30 kartu per men arba karta paros begyje,nera tokios nesamones ,kaip pasienio zona,plius 10litru ir litras degtines .

algis

algis portretas
musu mentai gyna jut tik valdyninkus o paprasti zmoes jiems nesvarbu . dydieji vagys lobsta is musu ir sedi siltai akvariume gynami tu paciu mentu kuorie padeda per siena pravaziuti.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių