Iš globos namų pradingusi paauglė rasta tėvo namuose

Prieš kelias savaites iš Kauno globos namų pradingusi paauglė atsirado sveika ir gyva.

17-metė J. R. praėjusį antradienį rasta Estų gatvėje, kur gyvena jos tėvas. Anot policijos, mergina jaučiasi gerai ir tvirtino, kad nusikaltimo auka netapo. Po apklausos ji buvo grąžinta privataus fondo „Parama vaikui” įgaliotam atstovui.

Iš globos namų „Parama vaikui“ Grybausko g. nepilnametė pradingo vasario 6 dieną. Buvo paskelbta jos paieška, Kauno miesto Centro policijos komisariato pareigūnai kreipėsi pagalbos į visuomenę.

Pareigūnų teigimu, 17-metė iš globos namų išeina ir negrįžta nebe pirmą kartą.

„Ji sudėtingo charakterio, pradėjo bėgti iš namų lapkričio mėnesį. Tai jau ketvirtasis ir kol kas pats ilgiausias pabėgimas. Iki šiol ji grįždavo po vienos arba vėliausiai po dviejų dienų. Dėl ko bėgdavo, niekada nesakydavo, tik grįžusi visada atsiprašydavo“, – anksčiau portalui 1kaunodiena.lt sakė globos namų direktorė Vida Grinienė.

Direktorė patvirtino, kad mergaitė turi tėvus, tačiau jau 8 metus auga globos namuose, nors ir palaiko su jais ryšį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tiesos

Tiesos portretas
Žuvis kur giliau, žmogus kur geriau...

stankunaitės

stankunaitės portretas
O aš maniau kad policija turėjo paauglę palikti pas tėvą, nes kai ji buvo ne šeimoje tuo metu neteisingai buvo formuojama kaip žmogus. Vaikai privalo augti pas tėvus, bet ne zonoje.

roksi

roksi portretas
Niekaip nesuprantu kodel 17 metu zmogus neturi teises lankytis pas teva ir kodel ji turi buti prievarta grazinta i globos namus kur jai nepatinka. Istatymas lyg tai sako,kad nuo 14 metu zmogus turi teise dulk.intis su kuo nori a ne? Tai vadinas dul.kintis galima, o gyvent pas savo teva negalima? Absurdu teatras. Net teismas vaiku nuo 14 metu klausia su kuo jie nori gyvent!!! O cia 17 metu zmogus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių