Šakiuose šunį automobiliu tempęs vyras: atsiprašau, man pačiam šokas

  • Teksto dydis:

Pirmadienio naktį Valstybinei priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai pateikta informacija apie tai, kad Šakiuose automobiliu buvo tempiamas prie automobilio pririštas šuo. Teigta, kad taip elgėsi Šakių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesys gelbėtojas. Pastarasis apgailestauja, kad taip atsitiko ir tvirtina šunį tempęs netyčia.

Sužeistas šunelis atsidūrė globos organizacijos „Lietuva – gyvūnams“ atstovų rankose. Pastarieji situaciją taip pat aprašė savo feisbuko paskyroje. 

„Norime pranešti, kad šiuo metu šis vargšytis, kurį tempė automobilis Šakių gatvėmis, yra paimtas mūsų organizacijos ir saugiai vyksta į Kauną „Milavet“ veterinarijos kliniką veterinarų apžiūrai bei gydymui.

Šunelis smarkiai sužeistas, gydymas laukia ilgas ir sudėtingas. Būsime dėkingi už prisidėjimą prie jo“, – skelbiama įraše.

Pagal Vidaus tarnybos statutą už panašaus pobūdžio pažeidimus pareigūnams gresia atleidimas iš vidaus tarnybos už pareigūno vardo pažeminimą.

Apie šią istoriją informavo ir LNK Žinių tarnyba.

Ji praneša, kad šunelio letenos – sudraskytos, įtariami kaulų lūžiai. Šunį tempęs  Šakių ugniagesys gelbėtojas susigraudinęs aiškina, kad nepastebėjo, jog šuo pririštas prie mašinos.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Aštuonerių metų kalytė dabar yra sutvarstyta ir prižiūrima. Nuo tempimo ji labai sužalota.

„Dauguma nubrozdinimų buvo labai gilūs, siekė net ir kaulinį paviršių“, – LNK Žinioms sakė veterinarė.

Didžiausios žaizdos yra ant letenų. Veterinarai kalytę prižiūrės mažiausiai mėnesį.

Šuns šeimininkas – ugniagesys gelbėtojas. Jis tikina, kad šuo buvo tempiamas netyčia. Pasak vyro, vyresnio amžiaus ugniagesio tėtis ne ten, kur įprastai, užmetė šuns grandinę.

Labai atsiprašau dėl šio įvykio. Man ir pačiam šokas buvo, nes jis šeimos narys.

„Jis užmetė tą grandinę. Pasistačiau mašiną netoli namo. Toliau statydavau, bet sutapo, kad pasistačiau ir per klaidą uždėjo“, – aiškino ugniagesys.

Vyras tikino, kad prieš pajudėdamas iš kiemo nieko įtartino nepastebėjo.

Ugniagesys mano, kad šuo buvo tempiamas kelias dešimtis metrų. Pamatęs, ką padarė, vyras šunį tuojau pat parvežė namo.  Tada jau atvažiavo visos tarnybos.

„Labai atsiprašau dėl šio įvykio. Man ir pačiam šokas buvo, nes jis šeimos narys“, – teigia vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

"neatsiprasinek" komentaras troksta populiarumo youtubeje

"neatsiprasinek" komentaras troksta populiarumo youtubeje portretas
Sitas youtuberininkas jam nepalankius komentarus salina ir dar nepagaili necenzuriniu zodziu, kas skatina galvoti, kiek tos tiesos yra "Leisgyvį šunį automobiliu vilkęs vyras - apvyniojo skudurais ir įmetė į tvartą"

idomu kada grazins

idomu kada grazins portretas
Zmogui suniuko neatiduoda, nes nori pasipinigauti - didesne saskaita tam zmogui israsyti

Ką turėjo, tuo sutvarstė

Ką turėjo, tuo sutvarstė portretas
O kažkur reikia padėt tą šunį, kol veterinarui skambini. Ne visi šunis į lovą guldosi. Nešalta. Neužlyja. Kuo ūkinis pastatas blogai. Beje, jas matė, jad įmetė? Gal įtempė, gal irideno, gal gražiai švelniai paguldė. Jūsų ten nebuvo.
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių