Prezidentas G. Nausėda rodo pavyzdį: į darbą mina dviračiu

  • Teksto dydis:

Prie šią savaitę startavusios Judumo savaitės prisijungė ir Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda.

Pirmą kartą iš namų į Prezidentūrą atmynęs G. Nausėda LRT televizijai pasakojo, kad drauge važiavo ir apsaugos darbuotojai. Prezidentas dalijosi smagiais įspūdžiais, pasak G. Nausėdos, lekiant į darbą dviračiu labai greitai miegas išsiblaško ir galima džiaugtis grynu oru.

Šalies vadovas socialiniame tinkle pasidžiaugė, kad dviratis tapo šių metų atradimu.

„Dviratis tapo šių metų atradimu. Ne dėl to, kad išmokau juo važiuoti, o kad su juo galima tiek daug pamatyti. Važinėdamas šiemet išvydau tiek nuostabių Lietuvos gamtos kampelių, kiek per užtamsintą automobilio langą tikrai nepamatyčiau.

Kviečiu pamėgti dviratį ir Jus, mielieji! Turėsite sveikesnę širdį, pakilesnę nuotaiką ir mažiau užterštą gamtą. Gausite šviežio oro ir gaivaus vėjo dozę. Kartu mes tai galime!“ – sėstis ant dviračio žmones ragina Lietuvos prezidentas.

Vienas prezidento įrašo komentatorių džiaugėsi sutikęs prezidentą minantį dviratį Druskininkuose.

„Vaikščiojome Druskininkuose. Šaligatviu, gal metro atstumu, dviračiu pravažiavo prezidentas. Pasilabinom. Dar niekad nebuvau taip arti valdžios. Smulkmena, bet smagu. Pasisveikino netgi šalia pedalus mynę apsaugos vyrai“, – įspūdžiais feisbuke pasidalijo vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ubartas

Ubartas portretas
kodel nesimato berniuku

Punch

Punch portretas
...ir visa saika apsauginiu priversti minti dvirati. Juokingas piaras ir nieko daugiau. Bet....kaukes tai nera. Ir vel vieniems privaloma vaikscioti kaip pusprociams su skurliu ant mordos,o kiti uzsideda tik kai juos rodo per tv. Cia juk lygybe ir visur skelbiama demokratija.

Anonimas

Anonimas portretas
tipo sutaupe kura reklama
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių