Smolenske atidarytas Lietuvos vizų centras

Rusijos mieste Smolenske ketvirtadienį atidarytas naujas Lietuvos vizų centras, kuriame bus priimami dokumentai dėl Šengeno vizų išdavimo.

Kaip pranešė Užsienio reikalų ministerija, Smolensko gyventojams, ketinantiems vykti į Lietuvą turizmo ar verslo reikalais, aplankyti giminių bei draugų, Šengeno vizos gavimo procedūra taps paprastesnė – nebereikės vykti į Maskvą dėl vizos. Vizų centre bus teikiamos ir papildomos paslaugos – fotografavimo, kopijavimo, spausdinimo, kurjerio ir kitos.

Už centro valdymą atsakingas išorės paslaugų teikėjas – įmonė „VFS Global“, teikianti paslaugas diplomatinėms atstovybėms visame pasaulyje. Šiuo metu Lietuva, bendradarbiaudama su „VFS Global“, yra atidariusi 17 vizų centrų Rusijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dukas

dukas portretas
Rado kur atidaryti vizu centra.Smolenske ,gal du lietuviai gyvena,o kam rusams dalinti tas sengeno vizas.Matyt neturejo kur idarbinti savu biurokratu,tai steigia vizu centrus,kur visai ju nereikia.Kam tiems rusiskiems balvonams palengvinti atvikima i Lietuva?Geriau jais cia nesmirdetu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių