S. Skvernelis: konservatorių grietinėlė paskyrė I. Šimonytę

Premjeras Saulius Skvernelis sako, kad konservatorių vidiniuose rinkimuose trūko demokratijos, o partijos vadovybė faktiškai paskyrė Ingridą Šimonytę kandidate į prezidentus.

„Pati „demokratijos“ šventė visgi buvo keistoka, švelniai tariant, kada partijos grietinėlė, viršūnė nusprendė ir aktyviai parėmė vieną kandidatą. Turbūt antram kandidatui šansų laimėti net teorinių nebuvo“, – žurnalistams Vyriausybėje sakė S. Skvernelis

„Konservatoriai paskyrė savo kandidatę, su tuo ir sveikiname juos“, – pridūrė premjeras.

„Valstiečių žaliųjų“ deleguotas premjeras sakė, kad I. Šimonytę turėtų vertinti rinkėjai, prisiminę jos darbą Andriaus Kubiliaus Vyriausybėje.

Pati „demokratijos“ šventė visgi buvo keistoka, švelniai tariant, kada partijos grietinėlė, viršūnė nusprendė ir aktyviai parėmė vieną kandidatą. Turbūt antram kandidatui šansų laimėti net teorinių nebuvo.

S. Skvernelis kol kas nekomentuoja, ar pats dalyvaus prezidento rinkimuose. Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga savo kandidatą ketina tvirtinti kitąmet.

Valdančiųjų „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis konservatorių rinkimus pavadino „nepavykusiu eksperimentu“ dėl menko partiečių aktyvumo.

„Pirmiausia, reikia pasveikinti eksperimentą, kuris absoliučiai nepavyko. Dalyvavo tik 55 proc. partijos narių, iš viso tik maždaug 20 tūkst. rinkėjų. Žinant kokius pinigus reikėjo išleisti tiems rinkimams organizuoti, tai atitinkamai aišku yra viena, kad tai nepasiteisino“, – naujienų portalui delfi.lt sakė R. Karbauskis.

„Manau, kad kaštai nepateisins rezultato, nes rezultatas yra joks, partija nutarė, kad jų kandidatas toks – viskas gerai, bet kam išleisti tiek pinigų“, – pridūrė jis.

Per vidaus rinkimus savaitgalį už I. Šimonytės kandidatūrą balsavo 79 proc. konservatorių partijos narių ir jų rėmėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Dieve niekas uz ja nebalsuos nezinau kam jinai gali patikt

Anonimas

Anonimas portretas
Betgi tiek klastos, nieksiskumo , patyciu is zmoniu nei viena kita partija tiek nesireiskia , kiek konservai. Baisu ka jie isdirbineja.

ALKOHOLIKAS

ALKOHOLIKAS portretas
Žinot per išpažintį ,klebonui pasakiau , kad sugriešijau su SENMERGE , tai kunigas pasakė ''SŪNAU , VELNIAMS JUOKO PRIDAREI'', tai ir čia tas pat .
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių