R. Karbauskis kreipėsi į kolegas: jei abejojate, pasitraukite dabar

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis sako, kad praėjusį ketvirtadienį iš frakcijos pasitraukęs kolega Virgilijus Poderys galėjo tiesiog nepritapti prie darbų tempo.

Kartu jis pažymi prašąs visų frakcijos kolegų, turinčių abejonių, pasitraukti dabar, o ne prieš Seimo rinkimus.

„Tarp mūsų nebuvo įtampos. Tiesiog paprasčiausiai ambicijos skirtingos. (...) Gerbiu Poderį, bet žmogui atrodo, kad taip bus geriau. Galbūt nepritapo prie frakcijos darbo tempų, nes tempai yra dideli, įtampų pakankamai daug“, – trečiadienį „Žinių radijui“ sakė R. Karbauskis, pridūręs, kad gerbia V. Poderio sprendimą.

Aš netgi prašiau visų kolegų, kad, jeigu dar yra tokių, kurie turi kokių nors abejonių, matote, kad čia jūs nepritampate ar kažkas, tai padarykite tą žingsnį dabar – netempkite.

Kartu jis pažymėjo, kad ir kiti kolegos, kurie abejoja, ar jiems pakeliui su „valstiečiais“, turėtų sprendimą dėl pasitraukimo iš frakcijos priimti dabar.

„Aš netgi prašiau visų kolegų, kad, jeigu dar yra tokių, kurie turi kokių nors abejonių, matote, kad čia jūs nepritampate ar kažkas, tai padarykite tą žingsnį dabar – netempkite, nedarykite kažkokių ilgų mąstymų, nes artėja rinkimai, ir būtų labai gerai, kad frakcijoje nebūtų žmonių, kurie galvoja tik apie tai, kas jiems geriau, o ne apie bendrą reikalą, dėl ko mes atėjome į politiką“, – paaiškino LVŽS lyderis.

ELTA primena, kad ketvirtadienį iš LVŽS frakcijos Seime pasitraukęs parlamentaras V. Poderys sako, kad tokį sprendimą lėmė dažnai išsiskyrusios nuomonės įvairiausiais klausimais.

Vis dėlto antradienį prie „valstiečių“ prisijungė kitas parlamentaras – buvęs „tvarkietis“ Algimantas Dumbrava.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
Gražulis tiktu i seima nes butu kam kovoti priš vaivorikšte nesuprantu kodėl jo nekviečia šitas žmogus kovotojas

JONAS

JONAS portretas
Poderi gal tamstos kausimai netinka ir tautai jeigu seimas nepritariao čia tau ne uabas kad diktuotum nors juokas ima iš tavo aiškinimu esi konservu stukačiukas ir tavo egzistencija griauti valstiečiu frakčija tauta tokiu nemėgsta ir nepamiršta Ir lauk tokius iš seimo

onute

onute portretas
Jau nuo valstiečiu atėjimo renku visu pavardes kad prieš rinkimus sukelčiau i interneta kad žmonės nepamirštu kad nebalsuotu už tokius Poderius Džiugelius Pranskiecius Šakalienes
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių