Prezidentūroje nustatytas pirmasis koronaviruso atvejis

Prezidentūroje antradienį buvo nustatytas pirmasis koronaviruso atvejis, užsikrėtęs darbuotojas kontaktų su prezidentu Gitanu Nausėda neturėjo, pranešė šalies vadovo atstovas žiniasklaidai.

„Prezidento Kanceliarijoje antradienį buvo nustatytas pirmasis teigiamas COVID-19 atvejis. Nustačius jį, Nacionalinio visuomenės sveikatos centro specialistai atliko epidemiologinį tyrimą ir vadovaujantis juo rekomendacijomis du Prezidentūros darbuotojai saviizoliavosi“, – BNS sakė Antanas Bubnelis.

„Koronavirusu užsikrėtęs darbuotojas kontaktų su prezidentu ir pirmąja ponia neturėjo“, – teigė šalies vadovo patarėjas.

Anot A. Bubnelio, Prezidentūroje nedelsiant buvo dezinfekuotos patalpos, kuriuose dirbo šie darbuotojai, laikomasi visų kitų saugos priemonių.

Iki šiol Lietuvoje patvirtinta daugiau nei 6 tūkst. COVID-19 atvejų, nuo koronaviruso mirė 106 žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Chi

Chi portretas
Tai gal nebeslėpkim tiesos, o izoliuokimės, kam tikrai būtina?? Negi ir toliau žaisime žaidimą, kai vienas lygesnis už kitą..

tulpes@lrpk.lt

tulpes@lrpk.lt portretas
O tai kas liepe buciuotis su visokiais baltarusiais. Priveze visokiu ciaburasku, jokiu izoliaciju jokiu tikrinimu viskas p-o-c-h-u-i.Gastroliuoja bakterija po visa evrosajuza ir uzkretineja visus

tulpes@lrpk.lt

tulpes@lrpk.lt portretas
Geriau sakykite, si karta nebepavyko nusletpti
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių