Krašto apsaugos ministras J. Olekas vyksta vizito į Ukrainą

  • Teksto dydis:

Krašto apsaugos ministras Juozas Olekas pirmadienį išvyksta į Ukrainą. Per dviejų dienų oficialų vizitą ministras apsilankys Kijeve ir Charkove.

Pirmadienį Kijeve J.Olekas dalyvaus NATO savaitės Ukrainoje atidarymo renginiuose, sakys kalbą Ukrainos nacionaliniame gynybos universitete.

NATO savaitės Ukrainoje programą organizuoja ir koordinuoja NATO gynybos koledžas ir NATO viešosios diplomatijos padaliniai Ukrainoje, bendradarbiaudami su NATO kontaktinės ambasados Ukrainoje funkcijas vykdančia Lietuvos ambasada ir Ukrainos institucijomis.

J.Olekas Kijeve susitiks su Ukrainos gynybos ministru armijos generolu Stepanu Poltoraku, su kuriuo pasirašys Lietuvos ir Ukrainos gynybos ministerijų susitarimą dėl mokymų ir patariamųjų programų vystymo ir įgyvendinimo.

Antradienį Charkove ministras lankysis Ukrainos gynybos pramonės įmonėse, skaitys paskaitas Ukrainos Nacionalinės gvardijos ir Ukrainos karinių oro pajėgų universiteto studentams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JIS

JIS portretas
GI PAGAL PROFESIJA HIRURGAS KAIP JIS TEN PATEKO I KRASTO APSAUGOS MINISTERIJA KURIS NETURI NIEKO BENDRO SU HIRURGIJA?

Bet kad sujude, sukrute valdžiagyvia

Bet kad sujude, sukrute valdžiagyvia portretas
lakstyti ten i atgal..Po kelius kartus i menesi skuodžia.Lygtais kažka pasieks:D)sklinda gandas ka prasidėjus maidanui gana aukšto rango Litwos veikėja-bandiugana sugamino stipru plana XoXliandijai ir net pasiskirstė itakos zonas.Jau kad ani mislijo "dirbti"tai net žiežirbos lakstė iš veizuolu.Turėjo tekėti pieno upės per medaus krantus..i kišenes..Bet va bėda-ne tep ropė kepa kap sikna nor:DD)Nenuskilo..Na bet gal dar išvažinės koki prichvatizavima a dar ko nontąs..

Marijampolietis

Marijampolietis portretas
Pasiimk dar finansini gozeli sudziu ir su visam iskeliaukite BUTU LABAI GERAI!!!!!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių