A. Dulkys apie komendanto valandą kol kas nekalba: norisi išlaukti bent iki Trijų karalių

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys, paklaustas dėl galimybės Lietuvoje įvesti komendanto valandą, sako, kad kol kas laukiama sausio pradžios, kai bus galima įvertinti, ar dabartinės priemonės kovoje su koronavirusu yra veiksmingos.

„Norime laikytis nuosekliai, priėmėme kompleksą priemonių. Norisi išlaukti bent jau iki Trijų karalių, kai statistika mums pradės kalbėti apie poveikį, kurį turėjome iš dabartinių priemonių. Kol kas ji ir dėl kažkokių IT problemų, ir dėl žmogiškojo faktoriaus, ir tiesiog dėl mūsų elgesio, kokie mes buvome prieš 2-3 savaites, yra tokia“, – teigė A. Dulkys.

Jis pabrėžė, kad įvertinti priemonių veiksmingumą bus galima tik sausio pradžioje.

Norime laikytis nuosekliai, priėmėme kompleksą priemonių. Norisi išlaukti bent jau iki Trijų karalių, kai statistika mums pradės kalbėti apie poveikį, kurį turėjome iš dabartinių priemonių.

„Norime profesionaliai įsitikinti, ar yra koks pozityvus poreikis iš tų priemonių, kokios buvo priimtos pastaruoju metu. Manome, kad detaliau spręsime, analizuosime pokyčius nuo sausio 1 dienos, o dar tiksliau – nuo Trijų Karalių“, – sakė sveikatos apsaugos ministras.

Latvijoje per Naujuosius metus ir stačiatikių Kalėdas galios komendanto valanda.

Pagal šį sprendimą, visi Latvijos gyventojai gruodžio 30-sausio 4 d. d., taip pat sausio 8-9 d. d. nuo 22 val. iki 5 val. turės būti namuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užsakomosios purvasklaidos propogandos skyrius

Užsakomosios purvasklaidos propogandos skyrius portretas
Bardakas.Dar daugiau pasakyčiau: gal būtų buvęs teisingas variantas anksčiau įvesti nepaprastąją padėtį ir palikti dirbti senąją Vyriausybę. Kad jinai toliau dirbtų ir šią problemą išspręstų. O dabar atsirado nauja Vyriausybė, kurios kai kurie ministrai per savo gyvenimą nėra vadovavę dviem-trims žmonėms, nežino, kas realiai darosi, mat kiekvieną dieną eteryje sklinda vis skirtinga informacija. Visuomenėje vyrauja panika. Perkėloje arkliai nekeičiami, reikėjo palikti dirbti Vyriausybę, kuri įsigilinusi į situaciją. Ir dabar tikrai ne laikas prisiminti, kas siūlė dekriminalizuoti „žolę" ar įteisinti naujų formų santuokas. Šiandien yra daug svarbesnių dalykų, o vienas - ypač svarbus.

Anonimas

Anonimas portretas
kol daeis bus netoli 5000 !! durniu laivas

Nuomonė

Nuomonė portretas
Matant kas darosi su mūsų piliečių elgesiu tą reikėjo padaryti jau prieš Kalėdas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių