COVID-19 užsikrėtė Seimo narė V. Targamadzė

Seimo narė Vilija Targamadzė trečiadienį pranešė, kai jai nustatytas koronavirusas, politikė jaučia ligos simptomus.

„Jaučiuosi vidutiniškai. Temperatūros yra 37,4, vakar buvo 38,4. Nugarą maudžia, gerklę peršti, silpna, nosis užgulta“, – BNS sakė 62 metų amžiaus parlamentarė.

Ji teigė Seime paskutinį kartą buvusi antradienį.

„Buvau trumpai ir paskui išėjau, nes nelabai gerai pasijutau“, – teigė V. Targamadzė. Ji sakė, kad daug kontaktų neturėjo.

Jos teigimu, gruodžio 22 dieną jai atliktas COVID-19 testas buvo neigiamas, dieną po to ji lankėsi parlamente, todėl mano, kad ten ir galėjo užsikrėsti.

„Viena iš versijų – taip. Manau, kad galėjau 23 dieną Seime užsikrėsti, nes po to nebuvo jokių kontaktų“, – sakė socialdemokratų frakcijos narė.

Vilniaus universiteto profesorė, pedagogė V. Targamadzė spalį vykusiuose rinkimuose į Seimą išrinkta kartu su Socialdemokratų partija.

Primename, kad praėjusią parą Lietuvoje patvirtinti 3934 nauji koronaviruso atvejai, nuo COVID-19 registruotos dar 75 mirtys.

Nuo pandemijos pradžios COVID-19 šalyje užsikrėtė 138 tūkst. 219 asmenų.

Nuo koronaviruso Lietuvoje iš viso mirė 1422 žmonės, dėl kitų priežasčių – 696 užsikrėtusieji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stasys

Stasys portretas
Laikykites,p,Vilija,Aš nuo 20 pradejau,o ketvirtą teko gulti į 2 ligoninę jau su plaučių uždegimų.Ačiū Neurologijos skyriui.Manau padarė viską,bet koronos jau nerado (3k.).Lieku skolnas!!!Laižausi namie.Temp.nedidelė.Visiems sveikatos!

Rųta

Rųta portretas
Linkiu sveikatos

šita sena str.va

šita sena str.va portretas
kol gavo gerai tol tupėjo ir nebuvo jos matyt. Kai išpirdolino iš LRT ir patapo nelabai pareikalaujama tai pasinešė į seima. O į kur kitur gal dingti tokios at Liekos? Kuomet jos patampa niekam nereikalingos - mėgina daryt politine karjera?Paskutinė instancija - seimas:D)
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių