„Petit Marseille“ – rafinuotos pramogos stilingoje aplinkoje
Prieš pusmetį duris atvėrusi prancūziško stiliaus vyninė „Petit Marseille“ nesiliauja stebinusi klaipėdiečių subtiliomis, gerą skonį lavinančiomis naujovėmis.
Madingiausiu ir stilingiausiu restoranu uostamiestyje tapti siekianti vyninė jau pateikė nemažai siurprizų rafinuotą laisvalaikį mėgstantiems gero vyno ir gerų manierų gerbėjams.
Kiekvieną ketvirtadienį „Petit Marseille“ rengiami teminiai renginiai – dažniausiai tauriųjų gėrimų degustacijos. Šią savaitę vyninė ketvirtadienį skyrė moterims ir jų maloniems rūpesčiams. Restorane vyko puikios kosmetikos ir rankų gamybos šokolado prezentacija šmaikščiu pavadinimu „Ieškokite moters“. Kitą ketvirtadienį svečių laukia tikrojo šampano ragavimas.
Vyninės planuose – dar daugiau Klaipėdai neįprastų renginių.
„Siekiame, kad į vyninę atėję žmonės prancūziškoje aplinkoje, skambant gyvai muzikai, galėtų ne tik pabendrauti su bičiuliais, paragauti paties geriausio vyno ar išskirtinio maisto, bet ir išmokti naudingų dalykų. Artimiausiu metu planuojame žaismingas gerų manierų ir etiketo paskaitėles“, - kalbėjo vyninės vadovai.
Jų nuomone, šiais laikais plėsti akiratį, išmanyti etiketo niuansus, turėti gerą skonį maistui ir gėrimams yra labai svarbu.
„Tikimės, kad rafinuota prancūziška kultūra prigis ir Klaipėdoje. Perlenkti lazdą tikrai nesiruošiama. „Nieko neperšame ir per prievartą nebrukame. Tiesiog kai kurie klaipėdiečiai susidarė klaidingą nuomonę, kad mūsų vyninėje renkasi tik snobai ir viskas kainuoja be galo brangiai. Tai – netiesa“, - teigė jie.
Netrukus vyninėje bus pristatyti ir gurmaniški patiekalai, kurių nėra valgiaraštyje, vyks konjakų, brendžių, viskių degustacijos.
„Norime kaskart nustebinti lankytojus, kad jie išeitų pailsėję ir laimingi. Trokštame, kad mūsų vyninė taptų vieta, kur ir vyrai, ir moterys, ir jaunimas, ir vyresniojo amžiaus klaipėdiečiai jaustųsi vienodai gerai – užsuktų taurei vyno ar desertui ir kartu sužinotų ką nors naudinga“, - aiškino vadovai.
„Petit Marseille“ vietos atsiranda net vaikams. Kiekvieną sekmadienį nuo 13 val. mažuosius linksmina pasakos personažas Smaguris Peliukas Marselis.
„Kol vaikai šėlsta, tėveliai kitame aukšte gali mėgautis sekmadienine kava ar pietumis“, - sakė vyninės atstovai.
Jie vylėsi, kad restoranas, kuriame galima paragauti net 100 geriausių pasaulyje vynų rūšių, pasimėgauti puikiu aptarnavimu, patobulinti save žiniomis apie etiketą, sužinoti gėrimų bei kulinarijos naujienas, tikrai ras vietą klaipėdiečių širdyje.
„Iš lankytojų veidų matome – mums sekasi. Tikimės, kad ant Danės kranto esantis restoranas taps jaukia Prancūzijos sala Klaipėdoje“, - sakė jaukios vyninės vadovai.
Naujausi komentarai