„Misis Lietuva“ G. Brokienė: visada bus manančių, kad vyras mane „įkišo“ į konkursą

  • Teksto dydis:

Visai neseniai į vieną naujausių verslo centrų Vilniaus Gedimino prospekte kasdien atvykdavo moterys, norinčios sulieknėti, pamilti savo kūną ir labiau pasitikėti savimi. Projekto „Apie jūsų mitybą“ įkūrėja Gretė Brokienė spėja ir dirbti, ir auginti du pametinukus vaikus, o dėl tokio pašėlusio gyvenimo tempo labiausiai turėtų dėkoti ne žinomam vyrui ar garsiems Lietuvoje tėvams, o savo užsispyrimui.

Gretė neslepia – sveikos mitybos entuziaste ji tapo pirmiausia bandydama padėti sau. Tačiau savo istoriją pasakoti ji pradeda patikindama, kad nors niekada netilpo į mažiausio dydžio drabužius, visuomet savo kūną labai mylėjo, o pasitikėjimas savimi atvedė ją ir į „Misis pasaulis“ konkursą. Šiandien Gretė tik juokiasi iš tų kalbų, kad tarptautiniame konkurse atsidūrė savo vyro, vienuolika metų vyresnio žinomo filmų režisieriaus Aleksandro Broko dėka.

„Galvoju, kad tai yra neišvengiama, ir tų kalbų buvo. Esu girdėjusi – taigi vis tiek tave vyras įkišo į konkursą“, – jau šį pirmadienį, 21 val. „Delfi TV“ laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakos G. Brokienė.

Moteris gali paprieštarauti mitybos specialistams, teigiantiems, kad per gyvenimą nebuvo sutikę nė vienos antsvorio turinčios moters iš tikrųjų laimingos. „O aš sutikau. Veidrodyje. Aš visą laiką mylėjau savo kūną“, – sako Gretė.

Tačiau kritikos ir pagrindo nepasitikėti savimi Gretės gyvenime buvo užtektinai. Daugybę metų sportinius šokius šokusi Gretė jau paauglystėje išgirdo, kad suktis salėje valso žingsneliu – ne jai. Nes paauglės kūno formos – pernelyg apvalios.

2019-aisiais Gretė Kinijoje atstovavo Lietuvą „Misis pasaulis“ konkurse. Tuo metu moteris augino vienerių dukrelę Leylą ir jau laukėsi antrosios atžalos – sūnaus Aleksandro. Tačiau net ir apvalėjantis pilvukas Gretei nesutrukdė varžytis su gražiausiomis pasaulio moterimis.

„Vienintelė dieta, kuri iš tikrųjų veikia – tai sveikas, subalansuotas, reguliarus valgymas ir nėjimas į jokius kraštutinumus“, – sako Gretė.

G. Brokienės istoriją žiūrėkite pirmadienį 21 val. nemokamame televizijos kanale „Delfi TV“, gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“.

„Kasdienybės herojai“ – tai jaudinančios stiprių asmenybių gyvenimo istorijos, interviu su gerai žinomais ar išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lape

lape portretas
aisku kad vyras tik ne sutuoktinis

77

77 portretas
Barakuda

.

. portretas
baisi boba
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių