„Man-go“ gerbėjams – džiugios žinios

  • Teksto dydis:

Kalendorinį pavasarį grupė „Man-go“ pasitiko su nauju albumu, turinčiu simbolinį pavadinimą „2020“: šiandien internetinėse muzikos platformose gerbėjus pasiekė dešimt dainų.

Tai pirmasis merginų albumas, pasirodęs skaitmeniniu formatu ir 13-asis per visą grupės istoriją.

Į albumą „2020“ pateko „Man-go“ kūriniai, žymintys paskutinių ketverių metų  grupės veiklos etapą. Įžengimą į trečiąjį gyvavimo dešimtmetį lietuviškos muzikos scenoje vainikavo neblėstantis gerbėjų dėmesys: vien tik socialinio tinklo „Youtube“ platformoje į naujausią albumą sudėtos dainos perklausytos daugiau kaip 21 milijoną kartų.

Daugelis šių kūrinių, kaip ir paskutinė vasarį pristatyta nauja daina  „Meilė be atsako“,  skamba koncertų salėse. Kovą grupė surengs keturis pasirodymus: 14 d. – Vilniuje, 20 d. – Druskininkuose, 21 d. – Alytuje ir 22 – Šiauliuose. Per šiuos koncertus su jubiliejine programa prie merginų trijulės prisijungs Viktorija.

Kaip praneša organizatoriai, koncertuose publikos laukia specialiai šiam šou sukurta choreografija, vaizdo projekcijos, geriausi hitai. „Man-go“ merginos viliasi, kad praėjusią savaitę į Lietuvą atkeliavęs koronavirusas nesutrukdys susitikimams su gerbėjais: „Pasirodymai suplanuoti, bilietai – perkami, norime tikėti, kad atsakingos institucijos ir toliau dės visas pastangas, kad padėtis išliktų kontroliuojama ir stabili.“


Šiame straipsnyje: Mangoalbumasmuzikakoncertai

NAUJAUSI KOMENTARAI

.......

....... portretas
Nieko papeliai, norėčiau išlaižyt.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių