L. Lohan neiškentė: sužadėtinis prieš mane smurtauja

  • Teksto dydis:

Po virtinės viešų kivirčų su savo sužadėtiniu Jegoru Tarabasovu aktorė Lindsay Lohan (Lindsi Lohan) pareiškė, kad jos vaikinas prieš ją smurtavo, ir leido suprasti, kad jųdviejų santykiai nutrūko, rašo naujienų žurnalas „People“.

„Iš tiesų stengiausi, kad viskas pavyktų, bet dabar nesu tikra, ar dar galiu“, – sakė 30-metė L. Lohan emocingame interviu laikraščiui „The Mail on Sunday“.

Tai pirmas interviu, kuriame juostos „Naujokė“ (Mean Girls) aktorė kalbėjo apie savo santykius su 23 metų J. Tarabasovu. Jis pasirodė po kai, kai praėjusią savaitę internete buvo paskelbta filmuota medžiaga, kurioje matyti, kaip pora kivirčo metu susistumdo.

Vaizdo įraše, kuris buvo nufilmuotas praėjusį mėnesį porai Graikijos Mikono saloje švenčiant Lindsay gimtadienį, matyti, kaip aktorė iš automobilio pakeliamu stogu išmeta telefoną. Tuomet rusų verslo magnatas sustabdo mašiną ir išlipa iš jos pakelti telefono. L. Lohan taip pat mėgina jį pasiekti, bet J. Tarabasovas grubiai ją sulaiko ir užlaužia ranką.

L. Lohan nekomentavo šio incidento, tik nurodė: „Jegoras per daug išgėrė ir pametė galvą.“

Visgi aktorė pripažino, jog tai nebuvo pavienis incidentas. Vos prieš dvi savaites pora buvo įsivėlusi į dar vieną audringą konfliktą, dėl kurio į Lindsay ir Jegoro namus Londone buvo iškviesta policija.

Pareigūnus iškvietė kaimynai, išgirdę, kaip aktorė šaukia, kad buvo užpulta.

Kaimyno nufilmuotame vaizdo įraše girdėti, kaip Lindsay šaukia: „Prašau, prašau. Jis mane smaugė. Jis vos manęs nenužudė.“

Kaltinimai dėl šio incidento niekam nebuvo pareikšti.

L. Lohan atskleidė, kad šio konflikto išvakarėse ji su Jegoru buvo išsiruošę į naktinį pasimatymą.

„Kai grįžome į namus, aš nuėjau miegoti, o Jegoras išėjo, – pasakojo ji. – Po kelių valandų jis sugrįžo. Kai prabudau, pamačiau, kad jis stovi palinkęs virš manęs. Jis buvo tarsi nesavas, elgėsi agresyviai ir mane užpuolė.“

„Norėjau duoti šį interviu, nes atėjo metas pasakyti tiesą, – sakė L. Lohan. – Pastaruoju metu apie mane buvo prirašyta tiek daug melo. Ilgai tylėjau, bet dabar man baisu, ką Jegoras gali padaryti man ir sau.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių