Kitas Džeimsas Bondas gali būti ne baltaodis vyras?

  • Teksto dydis:

Danielis Craigas paskutinį kartą sugrįžta vaidinti Džeimsą Bondą pavadinimo dar neturinčiame 25-ajame Bondo filme. Jis kino teatruose pasirodys 2019 metais.

Nuo paskelbimo, kad tai bus paskutinis kartas, kai jis vaidina agentą 007, „MGM“ ir „Columbia“ studijos ieško kito aktoriaus, kuris perimtų šį vaidmenį ateityje.

Viena iš pagrindinių Džeimso Bondo filmų prodiuserių, Barbara Broccoli kalbėdama apie personažo ateitį tarė, kad filmai su šiuo personažu keičiasi su amžiumi ir yra galimybė, jog Bondas ateityje gali būti ne baltaodis ir nebūtinai vyras.

Sklando gandai, kad aktoriai, kurie ateityje gali perimti šį vaidmenį, yra britų aktorius Idris Elba ar juostos „Atominė blondinė“ (angl. „Atomic Blonde“) žvaigždė Charlize Theron. Tomas Hidlestonas ar Michaelas Fasbenderis taip pat yra studiją dominančių kandidatų sąraše. Šie aktoriai būtų labiau saugus pasirinkimas, kuris tęstų tradiciją, egzistuojančią nuo pačios personažo sukūrimo pradžios 1953 metais, kad Džeimsas Bondas yra baltaodis vyras.

Kol kas laukiama oficialaus studijos pranešimo, tikslių žinių galėsime tikėtis po paskutinio Bondo filmo su D. Craigu.

buvaukine.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bet

Bet portretas
Musu kengurinis grigaitis labai Siam vaidmeniui tiktu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių