Kai kišenėje 34 eurai savaitei: L. Kernagis prisiminė senus laikus

  • Teksto dydis:

Iššūkį, išgyventi taip, kaip eilinis lietuvis, priima buvęs Seimo narys ir dainininkas Ligitas Kernagis. Garsus vyras BTV laidoje „Išgyvenk, jei gali” bandys visai Lietuvai įrodyti, jog sotus gyvenimas ir turtai žmogaus nesugadina.

Optimizmo ir verslo idėjų nestokojantis žymus dainininkas jau pirmomis laidos akimirkomis turės griebtis tikrų vyriškų darbų. Jonavoje gyvenanti vieniša mama Inga kartu su keturiais vaikais jau seniai buitį tvarko viena. Vyriškų rankų namuose labai trūksta, mat pati moteris nesugeba suremontuoti nuolat gendančių daiktų, o kviesti meistrą per brangu. Ant L. Kernagio pečių gula aibė remonto darbų. Ar sugebės prabangą mėgstantis buvęs Seimo narys įrodyti, jog neprarado meistro sugebėjimų?

Abejonių dėl sėkmingos laidos baigties kelia tragiškai maža suma, už kurią visą savaitę teks išmaitinti 5 asmenų šeimą. L. Kernagiui rūpintis laidos dalyviais reikės už 34 eurus. Ir pačiam dainininkui šis iššūkis atrodo neįveikiamas – vos išgirdęs savaitei skirtą sumą jis pareiškė, kad tai tiesiog neįmanoma.

Žinomas verslininkas aiškino, jog jam problemų dėl pinigų niekada nekilo. Jau nuo seno vyrui sekėsi užsidirbti. „Finansinis mano aukso amžius buvo tada, kai koncertuodavau ir leisdavau albumus. Tuo metu iš vieno išleisto albumo galima buvo uždirbti 50-100 tūkst. litų”, – sėkme dalijosi L. Kernagis.

Vis dėlto jau pirmomis laidos akimirkomis garsus vyras nustebina stulbinamu užsidegimu trūks plyš padėti šeimai. „Ligitas turi labai daug pozityvaus tėčio bruožų. Jis nuoširdžiai nori vaikus išmokyti atitinkamų reikiamų vyriškų darbų ir tai yra pagirtina”, – pagyrų negailėjo ekonomistė A. Maldeikienė.

L. Kernagį Jonavoje pažįsta visi, bet, ar jis žino, kaip gyvena dažnas miestelėnas? Ar sugebės garsus vyras suremontuoti sugedusį tualetą? Ar pavyks išmokyti buities darbų vaikus, kad jie ateityje padėtų savo mamai? Visi atsakymai jau šį antradienį ir trečiadienį, 20.30 val., per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių