D. Versace už 5 mln. eurų įsigijo vilą su 50 kambarių

Italų mados dizainerė Donatella Versace Madžorės ežero pakrantėje Šiaurės Italijoje už 5 mln. eurų įsigijo prabangią vilą „La Verbanella“.

Dar kaip „Villa Mondadori“ žinomas pastatas turi 50 kambarių, pranešė nekilnojamojo turto bendrovė „Engel & Völkers“. Vila nuo trečiojo dešimtmečio priklausė Mondadori leidėjų šeimai.

Daugybė garsenybių svečiavosi šiame name, tarp jų – animacinio kino pionierius Waltas Disney‘us ir rašytojas Ernestas Hemingway‘us. Sienoje virš židinio įsiamžino rašytojai Georgesas Simenonas ir Thomas Mannas.

1 400 kvadratinių metrų teritorijoje yra baseinas ir didelis sodas. Name yra 20 miegamųjų ir 12 vonios kambarių.

Italų mados namus „Versace“ rugsėjį už 1,83 mlrd. eurų įsigijo JAV mados koncernas „Michael Kors“. Tačiau Donatella Versace liko vyriausioji dizainerė. „Versace“ 1978-aisiais įkūrė Giannis Versace bei jo brolis Santo. Donatella yra jųdviejų sesuo. „Versace“ yra vienas žinomiausių prabangių mados ženklų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vardas

vardas portretas
man jinai labai panasi i vyra

Vile

Vile portretas
Vargsele, ir ka ji ten viena veiks tuose 50-yje kambariu? Neturi kur milijonu deti, tai ir perka. Na,cia jos reikalas,bet girtis nematau kuo, nes nieko ypatingo,kai turi pinigu. Stai jeigu parasytu,kad tuos milijonus padovanojo sergantiems veziu ar kt., butu tikrai ispudinga,o cia... Na,ka idomu tie jos palociai? Gal tik jai paciai.

Anonimas

Anonimas portretas
Baidu negu mano gyvenimas pripupuota vazelino
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių