TV6 sezoną pradeda prostatos vėžio prevencijos akcija

Rugsėjo 14-ąją turėtų televizorius turėtų įsijungti tie, kurie mėgsta gerą humorą, azartą, greitį, ekstremalius nuotykius, nepakartojamus didelio populiarumo sulaukusius šou ir gardžią virtuvę. Tai siūlys prasidedantis naujasis TV6 sezonas.

TV6 žiūrovus taip ragina prisijungti prie šio mėnesio akcijos, skirtos atkreipti dėmesį į vyrų prostatos ligas. Sausio mėnesį TV6 televizija siekdama atkreipti dėmesį į problematiką, kurią iki šiol aktyviau nagrinėjo tik medikai ir atitinkamos institucijos, sėkmingai inicijavo aktualios sveikatinimo temos viešinimą visuomenėje. Pirmoji televizijos kanalo inicijuota prostatos vėžio prevencijos skatinimo akcija nuo šiol keliasi į rugsėjo mėnesį ir kartu su visomis medicinos institucijomis ir organizacijomis kviečia brandaus amžiaus vyrus aktyviau dalyvauti sveikatos tikrinimo programose.

Tačiau nereikėtų pamiršti, kad puikią sveikatą užtikrina gera nuotaika. Dėl to TV6 kanalas šį sezoną paruošė ypatingą žiūrovų pamėgtų ir naujų laidų naujų sezonų užtaisą!

Muzikos mėgėjai stebės naujausią, jau 8-ąjį, „Amerikos dievaičio“ („American Idol“) sezoną. Linksmybių ištroškę TV6 žiūrovai stačia galvą pasiners į „Jokių kliūčių“ („WipeOut“) antrąjį sezoną, o jam pasibaigus bus nudžiuginti australiška šio šou versija. Pavojų kupini vyriški darbai realybės šou „Iš peties“ („Ax Men“) ir „Ledo kelias“ („Ice Road Truckers“) naujame TV6 sezone sugrįš su naujomis, Lietuvoje dar nematytomis serijomis. Be to, ir vyrai, ir moterys, kurie mėgsta apie automobilius žinoti daugiau nei vien tik matyti spalvą, bus kviečiami susipažinti su „Aukščiausios pavaros“ („Top Gear“) naujausiais - vienuoliktu ir dvyliktu sezonais. Na, o komedijų mėgėjai pasibaigus „Vilo ir Greisės“ nuotykiams turės progą pamatyti naujas užsienines komedijas, kurios TV6 žiūrovus linksmins darbo dienomis nuo 20.00 val. Jei jau prakalbom apie serialus, nereikėtų užmiršti ir žiūrovų pamėgtų siaubo pirmadienių bei veiksmo ketvirtadienių. Čia drąsusis kanalas paruoš ne vieną staigmeną. Pasaulyje pripažintų filmų mėgėjai nudžiugs išgirdę tokius kino klasikos pavadinimus kaip „Ir kalnai turi akis...“ („The Hills Have Eyes“), „Tylioji kalva“ („Silent Hill“), „Kruvinosios skerdynės Teksase: kita karta“ („The Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation“), „Kovos klubas“ („Fight Club“), „Žmogus voras“ („Spider-man“) bei pirmąją ir antrąją „Greitų ir įsiutusių“ („Fast and Furiuos“) dalis. Suaugusių animacijos gerbėjus nustebins ypatinga premjera - serialas „Futurama“. Na, o futbolo sirgaliai jau dabar gali pradėti ruoštis vietą prie TV6 ekrano, nes čia nuo kitos savaitės antradienio sugrįš ir UEFA čempionų lyga!

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių