Į muzikos pasaulį sugrįžta „The Hobos“

Po ilgos kūrybinės tylos į muzikos pasaulį sugrįžta latvių roko grupė „The Hobos“. Kelerius metus tylėję muzikantai šiemet mini grupės dešimtmetį ir ta proga klausytojams dovanoja naujausią savo kūrinį „I Love You“, greitai nuskambėsiantį ir Lietuvos radijo stotyse.

Tai yra kol kas pirmasis grupės kūrinys iš naujos įrašų sesijos. „Po ilgos pertraukos mes pagaliau pradėjome dirbti ties naujuoju albumu ir labai džiaugiamės galėdami pristatyti savo naujausią dainą „I Love You“, kuri, tikimės patiks klausytojams“, - sakė „The Hobos“ vokalistas Rolandas Ūdris.

Kovo mėnesį Liepojoje „The Hobos“ surengė beveik trijų valandų trukmės gimtadienio koncertą, kuris, pasak pačių muzikantų, buvo bene labiausiai beprotiškas iš visų jų pasirodymų - skraidė mikrofonų stovai ir gitaros, žmonės šoko ant stalų, koncerte pasirodė netikėti svečiai.

Latvių rokeriai „The Hobos“ - puikiai žinomi Lietuvos publikai. Grupės kūriniai „Christian“, „My My, Hey Hey“, „You're My Heart, You're My Soul“, „Lost in Space“, „Walk All Night“ - pamėgti mūsų šalies radijo stočių ir klausytojų. Muzikantai Lietuvoje yra surengę ne vieną savo solinį koncertą, pasirodė įvairiuose festivaliuose, „Žalgirio“ stadione koncertavo kartu su švedų grupe „The Rasmus“, taip pat dalyvavo televizijos laidoje NML.

Kol kas paskutinysis grupės studijinis albumas „Radio Jah Jah“ buvo išleistas 2004 metais. Po metų muzikantai išleido specialiai Lietuvai skirtą rinktinį albumą „Heaven of Green“, kuriame sudėtos labiausiai pamėgtos klausytojų dainos. Vėliau grupės narius išskyrė egzotiškos kelionės, muzikavimai kituose projektuose ir priklausomybės ligos. Šiemet „The Hobos“ įrašė savo pirmą naują nuo 2005 metų dainą ir muzikantai žada netrukus pateikti ir daugiau kūrinių.


Šiame straipsnyje: the hobos

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių