Sausio 29-ąją bus 100-ąjį kartą ištarta „Laba diena, Lietuva“

LRT televizija laidą „Laba diena, Lietuva“ pradėjo transliuoti rudenį, ją jau spėjo įvertinti žiūrovai, naujausias žinias norintys ne tik perskaityti internete, bet ir pamatyti jas TV ekrane bei išgirsti operatyvų jas lydintį profesionalų vertinimą ar komentarą.

Jubiliejinėje sausio 29-osios laidoje be naujausių žinių bus galima pamatyti ir reportažą apie brangstančias automobilių technines apžiūras, tiesiogiai iš Klaipėdos virėjas Marius Šulcas pamokys per kelias minutes pasigaminti gurmanišką patiekalą.

Studijoje viešės žurnalistė Nijolė Baužytė, visuomenei pristatanti legendinės TV diktorės Gražinos Bigelytės knygą. Prisiminsime ir epizodus iš filmo „Perskeltas dangus“, kuriame vaidino pirmoji Lietuvos televizijos diktorė.

Laidos svečias šį antradienį – ir būsimas diakonas Darius Chmieliauskas, papasakosiantis, kuo diakonas skirias nuo kunigo. Linksmoji laidos dalis – dainininkai Violeta ir Vilius Tarasovai, pastarosiomis dienomis nakvojantys LRT televizijoje. Kas juos ir dar visą būrį žinomų atlikėjų prirakino LRT didžiojoje studijoje? Apie tai – tiesiai iš jų lūpų 100-ojoje laidoje „Laba diena, Lietuva“, kurią šiandien ves Juras Jankevičius.

„Laba diena, Lietuva“ – nuo 12 valandos per LRT televiziją.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių