Klaipėdos koncertų salėje – „Kito kampo“ teatro sportas

Kultiniu tapęs vienintelis Lietuvoje profesionalus improvizacijų teatras „Kitas kampas“ prieš pat Velykas, jau šį šeštadienį, atvyks į Klaipėdą.

Nebe vienerius metus nė vienas „Kito kampo“ pasirodymas Vilniuje neapsieina be žiūrovų antplūdžio. To aktoriai, besivadovaujantys šūkiu „Tu mirsi teatre.. iš juoko“, tikisi ir pajūryje.

„Esame be galo laimingi ir dėkingi savo gerbėjams, kad jau ilgai turime progų pasirodyti prieš sausakimšą auditoriją ir visi smagiai pasijuokti“, – sakė vienas trupės aktorių Audrius Bružas.

Teatro sportu vadinamas improvizacijas „Kitas kampas“ plačiajai auditorijai pristato jau ketvirtus metus iš eilės ir vis dar sulaukia milžiniško lankytojų srauto, gerų emocijų spragėsių ir geros nuotaikos antplūdžio.

„Šis žanras yra geras tuo, kad mūsų spektakliai kaskart kitokie. Nei situacijos, nei juokai nesikartoja – jie gimsta priklausomai nuo begalės aplinkybių, kurias diktuoja žiūrovai. Menkiausi situacijų pustoniai ir niuansai sukuria vis kitokią gyvybę scenoje“, – apie „Kito kampo“ spektaklių ypatumus kalbėjo A.Bružas.

„Kito kampo“ pasirodymas Klaipėdos koncertų salėje – kovo 30 d. 18 val. Bilietus platina „Bilietai.lt“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
iš nuotraukos tai maivymosi sportas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių