J. Jonušas neatmeta galimybės, kad „B‘avarija“ gali atsikurti

Buvęs populiarios vaikinų grupės „B‘avarija“ narys Jonas Jonušas, po daugelio metų grįžęs į didžiąją sceną LNK „Žvaigždžių duetuose“, džiaugiasi adrenalinu, kuris užplūsta prieš viešus pasirodymus.

„Kai pasitraukiau iš „B‘avarijos, trūkdavo to jausmo. Azarto, kaip sporte. Jaudulio, važinėjimų po Lietuvą“, - prisipažįsta Jonas.

Todėl dabar, dalyvaudamas „Žvaigždžių duetuose“ su populiariausių šalies dainininkių grupe „Pop ladies“, Jonas pagalvoja apie „B‘avarijos“, kurioje kitados dainavo Juozas Liesis, Vilius Tarasovas ir Deivydas Zvonkus, atsikūrimą.

„Kas čia gali žinoti? Juk nesam susipykę. Niekada apie tai nediskutavome, bet verta pagvildenti šitą temą“, - sako J. Jonušas.

Juolab, kad muzikos jis niekada nebuvo metęs. Net ir dirbdamas „Apple“ kompanijai Lietuvoje, Jonas koncertuoja klubuose.

„Kol kas – už alaus butelį, ar dykai draugams, o po „Duetų“ gal gausiu daugiau nei butelį“, - juokiasi.

Jonas koncertavo net per atostogas, kai praėjusią žiemą su šeima tris mėnesiams buvo išskridęs į Kiurasao salą Nyderlandų Antiluose. „Grodavau gitara ir dainuodavau vietiniuose baruose, buvau gerai užsirekomendavęs“, - šypsosi.

Kol kas „Žvaigždžių duetuose“ Jonui su „Pop Ladies“ sekasi ne per geriausiai. Jų duetas po pirmojo balsavimo atsidūrė paskutinėje vietoje ir yra ant iškritimo ribos.

„Bet šįsyk pasirodymas bus kur kas įdomesnis. Netikėtas. Net Oksana Pikul repuos, bus įdomu“, - šio šeštadienio pasirodymo LNK „Žvaigždžių duetuose“  detales atskleidžia Jonas.


Šiame straipsnyje: B'AvarijaJonas JanušasLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

suskis

suskis portretas
dinozaurai grizta,repuoja...o kur jaunimas lietuvos? kiek i tas senas bobas galima ziuret?tie patys snukiai,kaip ir seime...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių