J. Bartaškienė prisipažino prakeikusi televizijos prodiuserį

Ryškios, išsiskiriančios žvaigždės dažnai erzina mūsų aptingusią, rūškaną ir nuolat niurzgiančią visuomenę,  kuri labiau linkusi analizuoti žinomų žmonių  nesėkmes, nei laimėjimus. Šio antradienio vakarą laidoje „Pasaulis X“ 20 val. per LNK prisipažinimais dalinsis žinoma šokėja Joana Bartaškienė.

Joana Bartaškienė viešoje erdvėje buvo vadinama susiraukšlėjusia ar net lašinine. Tai per trumpu sijonu, tai pernelyg gražiomis kojomis, tai šokdama su perpus jaunesniu, į anūkus tinkančiu Deividu Meškausku ši moteris sukeldavo aplinkinių pavydą ir apkalbas.

Joanos Bartaškienės populiarumas  ne visada buvo svaiginamas, jis  turėjo ir  karčių pasekmių. Žiniasklaidoje skambėjo žinios apie jos pirmąją  santuoką su smurtaujančiu vyru, buvo narpliojamos jos finansinės nesėkmės, prasidėjo atviras konfliktas su vienu žinomu televizijos prodiuseriu. Bartaškienė neslepia, kad pasiuntė jam prakeiksmą, taip nusižengdama karminio likimo dėsniams.

Laidoje  bioenergetikas Rimantas Zulonas  kalbės apie pavydo, pykčio ir apkalbų pasekmes, o žinoma būrėja Rada iš Klaipėdos aiškins apie žvaigždžių dvasinius nuopuolius, kai šios nepajėgios atlaikyti žiniasklaidos ir visuomenės dėmesio atakų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kristina

kristina portretas
jeigu tai tiesa-gaila man jūsų.

Gaile

Gaile portretas
O kokius mokslus baigus Bartaskiene? Kokio velnio ji susitapatina su zvaigzde. Tokiu seniu puse Lietuvos.Mankstinkis su tom savo pensininkem ir nekaisiok nosies kur nereikia.

Vilma

Vilma portretas
Visai nukvako boba!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių