Išskirtinis „Sel“ albumo pristatymas klaipėdiečiams

Gruodžio 18-ąją, šeštadienį, Klaipėdos renginių salėje „Vakaris” (viešbutis „Amberton Klaipėda“) uostamiesčio publikai po ilgos pertraukos koncertuos ir ką tik išleistą naująjį albumą „Aš kaip žąsis“ pristatys Lietuvos grupė „Sel“ su lyderiu Egidijumi Dragūnu priešakyje.

Vos prieš keletą savaičių Vilniuje triukšmingai 18-ąjį grupės gimtadienį atšventusiam ir ilgai lauktą naują albumą „Aš kaip žąsis“ pristačiusiam „selui” pelnytai skiriami visi aukščiausiojo laipsnio komplimentai.

Sparčiai artėjantis grupės koncertas Klaipėdoje – ne išimtis. Jis žada tapti vienu įspūdingiausių pirmųjų salės renginių, mat įnoringo muzikanto viešnagė leis aktyvuoti visus slaptus „Vakario“ ginklus – itin plačių galimybių techninę įrangą, akustinę bei šviesų sistemas.

„Sel“, kurių pasirodymų grafike daugiau koncertų Klaipėdoje šiais metais nėra suplanuota, savo ruožtu atsiveža solidžią muzikantų sudėtį, su niekuo nesulyginamą nuotaiką ir visą pluoštą kūrinių.

„Nes aš tik vėjas“, „Sweet ateitis“, „Perlai“ ir, žinoma, titulinė naujojo albumo daina „Aš kaip žąsis“ – tik keletas aktualiausių pavadinimų iš netrumpos koncerto programos.

Norintieji pasiklausyti „Sel“ dainų, kurių seniausios niekaip nepasensta, o naujausios iškart patenka į auksinių hitų fondą, turėtų paskubėti – į šios grupės koncertus visuose šalies miestuose plūsta tūkstantinės minios, o vietų skaičius „Vakario“ salėje yra ribotas.

„Sel“ pasirodymą apšildys sparčiai populiarėjantis klubinės muzikos kolektyvas iš Klaipėdos „Sound’s Engineers feat. Akwilli“.

Durys atidaromos 20 val., renginio pradžia – 21 val.

Norite laimėti bilietus į "Sel" koncertą Klaipėdoje? Spauskite čia!


Šiame straipsnyje: SelVakaris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių